Berbi 86 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 lidicky...ted jen bokem. Parim fifu od roku 1994 a nekdy me to nejak nazjimalo,ale ted bych se chtel podivat a zjistit jakej je pavouk a jak funguje online hrani. Jestli je nekdo napsany jakej je postup,kdyz se clovek chce dostat treba i na velky turnaj do hal atd? Jestli jsou nejaky ligy,kde se postupuje vys a vys a pak top hraci jsou zvani na velky turnaje,nebo jak vubec tohle cely funguje ...Diky za info,popripadne link kde si to muzu precist.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Někdo z Prahy kdo by mi za uplatu vypalil Fifu 13 na iHas? Piste do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 lidicky...ted jen bokem. Parim fifu od roku 1994 a nekdy me to nejak nazjimalo,ale ted bych se chtel podivat a zjistit jakej je pavouk a jak funguje online hrani. Jestli je nekdo napsany jakej je postup,kdyz se clovek chce dostat treba i na velky turnaj do hal atd? Jestli jsou nejaky ligy,kde se postupuje vys a vys a pak top hraci jsou zvani na velky turnaje,nebo jak vubec tohle cely funguje ...Diky za info,popripadne link kde si to muzu precist.. Tohle ví jenom EA a blízká komunita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 hmm a je to v prdeli konecne jsem to stahl a nejde mi to spustit tak ze musim si koupit vypalovacku.....jde ta vypalovacka aji k notasu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Potřebuješ redukci, drak3go ji tady myslím prodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 jojo uz jsem mu napsal tak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Dá se hrát dva na jednom xboxu proti dvěma jiným online ? Popřípadě jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 To je server nebo mnou , mě se to dlouho načítá cokoliv dělám v Ultimate Teamu a furt mě to vyhazuje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Dá se hrát dva na jednom xboxu proti dvěma jiným online ? Popřípadě jak ? Ne podle me to nejde. Jeden hrac online = jeden gamertag = jedno clenstvi xbox live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Sakra , jak někomu seberu balon , kromě skluzu. Když hraju online tak mi ho soupeř veme hned jen do mě narazí a ja se kolem něj motám jak šulin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Co se stalo s Virtuálním profesionálem? Nikde ho memůžu najít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Veme mu ho sám, je to otázka cviku. EDIT: vyjadřujte se tak, aby to mohli číst i ostatní, takže si editujte ty příspěvky do uvedené podoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 Sakra , jak někomu seberu balon , kromě skluzu. Když hraju online tak mi ho soupeř veme hned jen do mě narazí a ja se kolem něj motám jak šulin. To já zas umím a pro mě není problém mu to sebrat ale fifu hraju poprvé 13ku a aj když mám zlaté hráče ( brankář Cech a maluda v utoku ) tak se proste nedokážu přes jejich obranu dostat a oni možou mít slabší team tak mi setjnak daj gol .. To většinou probíhá tankto , ze začátku to de potom dám gol moji hráči zlenivěj a pak dajií oni další goly a prohraju , protože po dalším golu eště víc zlenivěj :D Eště často naražím na chuje to furt dělaj kličky ( njn hráči z fifu 12 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 No a jak mu to vemeš ten balon to mačkáš něco . Jsem hrál proti borcovi a skoro jsem si ani nepřihrál, hnedka byl u mě sebral mi balon a letěl jak o život na bránu a gol. Takhle se to opakovalo ještě 9x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 V nastavení máš tlačítka přečti si to zapamatuj . čím přihráváš po zemi máš stínování čím střílíš tak mu ho vypíchneš ale musíš byt u něho a čím centruješ tak máš skluz ( nevím jak máš nastavenou klávesnici nebo ovladač ) Taky proč deš hrát online když nevím to se čím ovládá :) si zatím zajdi na offline na začatečníka a tam se to nauč a pak až se naučíš tak možeš online . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eldo Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 zdravim,mam problem s novou fifou na pc, nejde mi komentar, v demu mi sel anglicky komentar bez problemu ale kdyz sem nainstaloval plnou verzi (pri instalaci a vsude kde se dalo tak jsem zvolil cestinu) mi komentar vubec nefunguje , nejprve bylo v nastaveni pod komentarem napsano : zadny, pak sem si stahl aktualizaci a zmenilo se to na cesky ale furt nic ....na jiny jazyk se to zmenit neda, nevi nekdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 zdravim,mam problem s novou fifou, nejde mi komentar, v demu mi sel anglicky komentar bez problemu ale kdyz sem nainstaloval plnou verzi (pri instalaci a vsude kde se dalo tak jsem zvolil cestinu) mi komentar vubec nefunguje , nejprve bylo v nastaveni pod komentarem napsano : zadny, pak sem si stahl aktualizaci a zmenilo se to na cesky ale furt nic ....na jiny jazyk se to zmenit neda, nevi nekdo co s tim ? Mám podobný problém. Na RGH jsem hrál původně fifu bez češtiny ( žádnej problém) Pak jsem smazal english a nakopiroval na disk cz verzi. a nejde mě komentář. Má někdo podobné zkušenosti,problém?? Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oupka Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Nevíte někdo jak stáhnout ten adidas tým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Javorek Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Našla by se nějaká hodná duše s iHas vypalovačkou? Prosím, když tak soukromou zprávu. Odměna jistá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Cau jde ten kinect i na tu českou verzi hry..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Poradil by mi někdo stránku, kde seženu nějaký návod jak se pracuje s FUT, jde mi o nějaký návody, vysvětlivky, rady a triky. Fifu jsme na X360 vždy hrál offline, takže s tím nemám moc velké zkušenosti. Hledal jsem něco a našel jsem v cz něco na www.fifa.cz. Znáte někdo popř. jiné stránky v cz či někdo máte na tot svůj blog?? díky za návrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Půjde mě fifa když mi jde NHL 13 ale nejde PES 13? U toho Peska to chce update.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oupka Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Fifa 13 chetaky update a jestli máš flash LT+2.0 tak to ani nevypaluj zápas si zahraješ jen s velkym štěstím a sezónu vůbec teda pokud nemáš Ihas vypalovačku.Já mam flash LT+2.0 a nakonec jsem to vyřešil tak že jsem si FIFU 13 koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 Mám podobný problém. Na RGH jsem hrál původně fifu bez češtiny ( žádnej problém) Pak jsem smazal english a nakopiroval na disk cz verzi. a nejde mě komentář. Má někdo podobné zkušenosti,problém?? Díky!! taky stejne ,napadlo me jestli to nedela live profil mam jeste druhej normalni s kinect id na kinectarny tak jsem ji spustil s offline profilem a pohoda svecenej s bosakem uz jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 cau lidi, mam s fifou problem.. normalne ji v poho vypalim pak ji hraju tak cca hodinu a pak mi to hodi chybu : autorized the disc a hra se vypne.. vubec nevim co s tim, stahoval jsem to asi 3krat pokazdy od nekoho jinyho ale vsechny verze mi to delaji, nevite nekdo prosim co s tim? diky za vsechny odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.