dany_ Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 a vypaloval jsi ji upravenou mechanikou ihas? asi néé že.. tak si pořid mechaniku za cca 500+- s upraveným fw a budeš mít po problémech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 potřebuješ spešl mechaniku IHAS,jinak to je jen hokus pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adze88 Odesláno Říjen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2012 taky stejne ,napadlo me jestli to nedela live profil mam jeste druhej normalni s kinect id na kinectarny tak jsem ji spustil s offline profilem a pohoda svecenej s bosakem uz jedou Už je vše Ok. Smazal jsem save - general seetings (z předchozí verze) a cz. verze si vytvořila nový a Míra Bosáku už jede jak má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 jasny tim to asi bude pod druhym profilem save nebyl takze delali bordel predchozi savy dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Čus, nevíte někdo jestli jsou nebo budou ke stažení pro rgh nějaký jiný ligy? Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anber23 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 zdravim mam problem a to ze kdyz zacnu hrat trenersky rezim vse je v pohode,dam save az pri dalsim spusteni trenerskeho rezimu se konzole (xbox360) sekne a konec,pritom u jinych rezimu se hra normalne nacte,nevite nekdo kde muze bejt zakopanej pes??? dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duso82 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 jak je ve fife 12 cesky komentar pri zapase, je to aji ve fife 13? ja to totiz nemam ..menu mam v cestine ale zadny komentar,jen huci divaci..ma to tak byt,nebo to mam spatne, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilic2603 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Prosím potřeboval bych trochu poradit s Fifa ultimate team, slyšel jsem že jsou nějaké weby na to abych si vyzkoušel zda hráči k sobě sedí nebo ne ... nevíte o nějakém ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Pořád tady čtu, jak na FIFA a PEs je potřeba IHAS. Já IHAS nemám ale vypáliul jsem si PESko a v klidu mě jede :) myslíte, že pojede teda aji ta fifa? Pesko mě nejede jen pokud ho nahraju na hadr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Jo a nemáte někdo náhodou torrent na cz fifu? Česky to nemužu najít a když jo, tak to nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 proč to nestáhneš z console-power? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Ne pes funguje ale fifa bez iHas ne uz to tu bylo napsany nekolikrat :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankosyna Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 ahojte chci se zeptat pujde mi pes 2013 s flashem 2.0 a dashem 15574 nikde sem zatim necetl jestli jo nebo ne nebo stli to nekdo zkusel na 2.0 flashydiky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 ahojte chci se zeptat pujde mi pes 2013 s flashem 2.0 a dashem 15574 nikde sem zatim necetl jestli jo nebo ne nebo stli to nekdo zkusel na 2.0 flashydiky za odpoved fifa i pes je tento rok ve formatu xgd3 na to potrebujes LT 3 flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankosyna Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 xgd3 neni zadna novinka palil sem uz nektere hry v tomto formatu disku a jdou mi i na 2.0 flashy pro to se ptam kdyz neni potreba ihas jako u fify tak jestli by to neslapalo i na 2.0 nebo musim mit uz jen na xgd 3 hry co vysli ted zarucene flash 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 ja jsem dneska palil PES pres ihas a nejde mi to takze potrebuju novy flash mam totiz LT2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik999 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 neni tu nekdo z pardubickeho kraje kdo by mi vypalil fifu 13 ihas vypalovackou? kdyztak mi piste do zprav, dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Jestli si chce někdo zahrát online, přidejte si mě ;) GT: BrasiLucCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 http://www.facebook.com/groups/399023146792959/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Zdravim lidi, mohl by mi někdo poradit, kde seženu aplikaci do telefonu na FUT? nějak se mi ji nedaří najít.. díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casper21 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Zdravim, vypaloval jsem fifu dvakrat, jednou me to vyhazovalo u zapasu Arsenal - Chelsea a pak to psalo uncredabled disc nebo neco takoveho. Tak jsem stahl druhou verzi tu ceskou a tam to nahraji na hdd jede to v pohode ale v dvd romce to strasne skrabe pritom NHLko a jine hry to nedelaji, mam to zkusit vypalit potreti? palil sem na dvd maxellky verbatimky ted nemam:D. Jesli to muze byt blbe vypaleny a nebo necim jinym diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Přečti si jak vypalovat XGD3 hry. Kdyby sis přečetl forum hned, neptal by ses na otázky, které tu jsou zodpovězeny milionkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casper21 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 No vsak jak je psano tady: http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry tak jsem to vypaloval a normalne mi Formule, NHL, Ferrari Test Drive, Max Payne, vsecko slape ale jen u fify to skrabe, tak nevim cim to muze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Máš vypalovačku Liteon Ihas ? Máš LT 3.0 ? Máš Verbatim disky? To jsi dělal podle prvního příspěvku, který je skoro rok starý ? Začni myslet a přečti si celý topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casper21 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Tak asi nemyslim hold:) ptal jsem se jednoho borca co flashuje a rikal, ze tyto veci jsou pouze doporuceni ne podminkou, tak me to zarazilo, ze u ostatnich to slo, ale u fify ne, tak zkusim verbatimky a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.