lukasone23 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Měl bych dotaz, jsem začáteční a potřeboval bych poradit ... Jak jsem se dočetl tak Fifu 13 nerozchodím s LT 2.0 .. mám starý dashboard, ale kdybych si koupil originál hru tak mi to půjde nebo budu muset stejně na nový flesh a dashboard? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 S originálkou ti samozřejmě půjde vše, tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Cau jde teda kinect i na cz verzi hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 nevim o tom cz + kinect neni v nabidce volby jazyka ani neni kinect v cz podporovanej co vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrow Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Prošel jsem tu celou diskusi, ale pořád z toho nechápu, jestli jde Fifa13 vypálit a rozchodit s LT+ 2.0 nebo potřebuju 3.0... Poradí někdo třeba do PM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Takže ještě jednou, snad už se na to potom nebude nikdo další ptát. Potřebuješ: LT 3.0 .iso patchnout přes aktuální ABGX DVD media verbatim vypálená na ihas vypalovačce s nahraným burnmax fw to je vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 čau nevíte někdo proč když dám nebo dostanu gol tak není animačka hráče dá se to nějak v menu nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indy1468624512 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Právě sem to vypálil. Ale myslim že na 99% mi to nepujde. Mám LT1.9. Disk to načte v poho a chce to po mě update. Tím se mi aktualizuje dash? Nesmaže mi to flash? Má cenu to zkoušet rozjet, nebo raději rovnou přeflashovat na LT 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Ne, zkoušet to cenu nemá, je to tady ma stránce 2x napsané. A pokud to nemáš vypálené přes iHAS, tak ti to nepůjde ani s LT 3.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Toto je téma nazvané - FIFA 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 borci vole já fakt nevím jestli si to čtete ale romik tu pár postů nademnou psal co je k tomu potřeba.. :cheesygrin::roll: fakt jako chvilkama nechápu.. a jestli neumíte pálit tak si nechte udělat RGH. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasone23 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Koupil jsem si originál hru a při spuštění to po mě chce nejdříve aktualizovat dashboard (mám verzi 2.0.13599.0) vím že by se neměla provádět aktualizace dashboardu z dvdček ale pokud je to z originálky tak je to bezpečné ?? Nepřijdu tím o flash?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Na fifu potřebuješ nejnovější dash. O flash nepřijdeš, akorát přijdeš o možnost dát si v budoucnu RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adolf.konopi Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Zdravim chci se zeptat na problem si fifou 13 ale hra stale pise 'failed to authorize disc' kdys jsem vypaloval na obycejne mechanice v ntb hra se alespon zapla ale ted vubec nic mohl by mi nekdo poradit diky za odpovedi. Mám LT 3.0 Mám Ihas 124-19B s iXtreme Burner Max FW Mám disky verbatim mkm-003-00 Kontrolovano v abgx 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Je potřeba to projet přes ABGX na nastavení pro XGD3 hru. V imgburn vypaluj na pomalejší rychlost. Kdo ví taky co máš za rip a jak ohnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adolf.konopi Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 verze je to tahle stahovano z piratebay.se. FIFA.13.PAL.XBOX360-COMPLEX-[bTARENA.org].iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Udělej to jak jsem ti napsal a pokud uděláš vše správně a nebude chyba v ripu, bude to fungovat na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 adolf.konopi: Nez si koupis 2 vypalovacky I-HAS a 20 dvouvsrtvých DVD doporučuji si sehnat tuhle verzi. FIFA.13.CZ.KUPSITO[ALZA].origos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adolf.konopi Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Udelal jsem tedy vse jak mi bylo receno a hra se spustila as po 3x restartu konzole hraju 5 min a vyskoci okno "disk is unreadable " kdyz chci hru zapnout znovu je vyskoci okno disk is unreadable a nezapne se vubec fakt us nevim cim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Takhle se to chová, pokud to není vypaleno jako XGD3 hra přes burnmax fw. Odkud máš ty verbatim disky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Mám RHG a hraju sezonu. Mám asi půlku za sebou , ale když mi to dojede v kalendáři k určitému datu , tak mi to napíše fatal crash interrupted a hra se mi vypne. Dá se s tím něco udělat ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrelli37 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Tak já nevím jak vy, ale mám z tý fify nějaký rozpačitý pocity. Jestli ve 12 bylo tactical defending tak tady na mojí obraně není nic tactial, každej si tam běhá jak chce. To nový zpracování je dobrej nápad, ale aby mi 4krát za zápas při přebírání míče skákal někam na hlavu a ruce, po čemž rozhodčí odpíská ruku je moc. Moji obránci se v klidu nechají přesprintovat, ale moji útočníci za boha nemůžou přesprintovat obráce protihráče. Oceňuju taky, že protihráči víc útočí a střílí, ale aby procházel mojí obranou jako nůž máslem mi taky přijde nějak divný, přitom s tactical defending z 12 jsem problém neměl. Hraju většinou World Class a až si zvyknu tak Legendary, ale nějak mi připadá, že si na 13 zvykám dýl než na 12. Co říkáte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 A kolik jsi už odehrál zápasů ve fifa 13 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrelli37 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Přes 30. Dohrávám sezonu. Spíš mě taky zarazilo, že v demu se mi to nestávalo a přišlo mi velmi dobrý s mouchami, které má demo vždy. Tak nevím jestli je to mnou, ale jak říkám, hraju fifu už léta letoucí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Tak zahrej aspoň 300 zápasů a pak hodnoť. Do té doby tu hru vůbec nemůžeš znát. U dvanáctky jsem jí začal hodnotit až po cca 1000 tem odehranem zápasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.