Planda Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 Zdarec, mám RGH asi 3 dny, mám tam nahraný hry, dlc, xbla atd. Tak se chci zeptat, co všechno FSD ještě umožňuje a co se s ním dá vše dělat ještě. co přesně dělá volba extrahovat DVD v FSD? To mi vyextrahuje hru do ISO? do GOD? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červenec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2012 vyextrahuje ti dvd kam si zvolis, podobne jako imagebrowser v pc ,ani iso ani god, kompletni adresarova struktura hry, neco jako nainstalovana gamesa v pc co bys od fsd chtel? obsahuje manager, ftp,muzes si menit skiny, hudbu ,spoustet jiny aplikace atd. pomoci ruznejch polozek dashlaunch jeste nastavujes "chovani" FSD,treba teploty pri jakejch se ma zvysovat ryclost ventilatoru, kam se vratis ze hry ....je toho spousty zalezi co potrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.