Planda Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Zdarec, mám RGH asi 3 dny, mám tam nahraný hry, dlc, xbla atd. Tak se chci zeptat, co všechno FSD ještě umožňuje a co se s ním dá vše dělat ještě. co přesně dělá volba extrahovat DVD v FSD? To mi vyextrahuje hru do ISO? do GOD? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipomil Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 vyextrahuje ti dvd kam si zvolis, podobne jako imagebrowser v pc ,ani iso ani god, kompletni adresarova struktura hry, neco jako nainstalovana gamesa v pc co bys od fsd chtel? obsahuje manager, ftp,muzes si menit skiny, hudbu ,spoustet jiny aplikace atd. pomoci ruznejch polozek dashlaunch jeste nastavujes "chovani" FSD,treba teploty pri jakejch se ma zvysovat ryclost ventilatoru, kam se vratis ze hry ....je toho spousty zalezi co potrebujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts