Tulen.mirek Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 jsem přihlášen 4.nhl. a koukám Kovator, že tam jsi taky. Mají tam ještě nějaký dvě místa, takže pokud by někdo chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Jaký máš nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 sigillare je muj psn nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 nazdar!.....ako sa k vam pridam do ligy 4.NHL?....da sa este?.....rohlik78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 http://nhl.hrajto.com/nhl.s74.html tady na té stránce. Registruj se a napis Fidzovi. Jsou jeste dve místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikel1468625978 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 čauec já bych záhrál s Váma ligu či přípůadně jen online na zkoušku NHL 13 na PS3 :-). Nick Maikel379 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencaflegy Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 kdo chce do našeho týmu? volné posty: LK, PO, LO, B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Tak co se tu děje? Hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Jak do online modu tymovka dostat sam sebe, hrace se svym jmenem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT6 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Ahoj, neviete ako dostanem screenshot z nhl 13 do pc alebo napr zdielat na fb??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejny Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 prosim o radu,jak hrat s vlastním vytvorenym hračem v be pro,vzdy jen vytvorim hrace ale nevim jak ho umustit do týmu a jak hrat sam za sebe.na nhl 12 bez problemu tady nevim jak v be pro gm sveho hrae nikde nevidim a jina moznost be pro neni dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Náká liga nebo tak ? :) Nemám moc čas to tady pročítat všechno tak se kdyžtak někdo ozvěte do PM nebo na PSN si mě přidejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Taky bych se k někomu přidal a občas zahrál :-) V Be a pro teď valím golmana, takže na tenhle post asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 (upraveno) Cau lidi, co jsi zahrat GM connected ? Chtel bych udelat nejvetsí ceskou ligu . V tomto ročníku můžeme vytvořit ligu až pro 750 hráčů. 30 týmů, 30 hlavních manažerů a až 24 hráčů v jednom týmu ! Máte kamaráda se kterým by jste si chteli online zahrat za jeden tým v lize proti ostatním manažerům ? Zde můžete ! Vyměňujte hráče prodlužujte smlouvy budujte tým a vyhrajte Stanley cup ! Zatím je to na začátku a zařínám schánět lidi. pokud nás bude víc jak 10 tak bych založil ligu. Pak se můžou ostatní během ligy přidávat k týmům. Takže rád bych poprosil nekoho o pomoc ( potřebuji si ujasnit par vecí kolem toho modu ve více hráčích) napište mi na PSN:sisaCZE Dodělávám eště blog kde bych schrul informace o teto lize díky za pozornost ... Tak tady je blog o te lize + nejaký nfo zatím je to v zacátku http://gm-cz.blogspot.cz/ Upraveno Leden 17, 2013 uživatelem Janky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaplaminek Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 ČAu nevíte jak stáhnout demo NHL 13 ( jsem úplný nováček ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Bez do PS store a tam si to najdi v demos nebo napis do vyhledavani nhl 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaplaminek Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 PS store jsem našel jen plnou hru:blejt:, ale díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 je tam i demovka hledej poradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 tady mas odkaz jen se prihlas dej si to do kosiku a kup to a pak bez na PS3 do store dej download list a z tama to stahni https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/nhl-13-downloadable-demo/cid=EP0006-NPEB90435_00-NHL13DEMO0000000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaplaminek Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Ahoj,chtel bych se zeptat.v nhl12 jsem mel v centum hrace tu hlavu tam jak se pise kolik mam vyher proher remiz a jakou mam uroven,vytvovrenou nekde na strankach es sports..ale uz si nepamatuju jak jsem to delal a nemuzu to najit :/ nevite nekdo pls. Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Co znamena v GM lige pri vysledku zltym napisane K??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Čau chlapi. Po 5letech jsem si pořídil NHL a přijde mi hodně zvláštní ovládání. Necháváte ovládání na výchozím nastavení nebo ho měníte dle svého? (co si pamatuju, přihrávka byla křížkem atd..).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 prihravka krizkem neni minimalne uz od NHL10 , hold si musis zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) jojo, pomalu si zvykám..ale oproti Fifě mi online přijde nic moc (chybí mi něco jako sezóna)..jaký online režim hrajete? Nebo prčíte v be a pro? Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem koly_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.