Tulen.mirek Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Já teda hraju na nhl.hrajto.com, kde hrajes a zapisujes zápasy, přičemž je to jako NHL liga. V nhl13 máš i GM CONNECTED mód, kde jsi manaźer a ovládáš i tým na ledě. Sezóna, která byla online tu neni. Byla naposled ve12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albikk Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Ahoj jestli je to ještě možný rád se taky přidám... nick - albi1705 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albikk Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 jak se ti to prosimte podarilo se dostat do ty nejaky ligy gm connected?zkousel jsem to milionkrat-vsechno v cajku a na zaver to napise ze kdyz si me pridaj objevi se mi to v sekci me ligy...nikdy ale nic...zkousel jsem to opakove..nevim co delam spatne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Tak co hosi? Nezkusime jeste jednou zkusit zorganizovat CF ligu v nhl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman.one Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 pokud něco bude jdu do toho,nebo nema někdo rozjetou nějakou ligu v GMC a je tam volnej tym??přidal bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny9509 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Tak si me pridej na PSN, muzem zahrat i jen tak :) PSN:Johny9509 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Jestli někdo má zájem se přidat do nový GMC ligy, ktera je určena pro začátečníky . Pošlete pozvánku komisaři. název ligy: amater GMC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombars Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Jsem adminem webu zaměřeným na online ligy, v případě zájmu mi pisněte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox2891 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 zápas detroit-nashville po konci 3 třetiny ukončení zápasu,mi zamrzne konzole.....hrál sem ten zápas dvakrát...... xbox360slim 250gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker94 Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Nevíte někdo jak v režimu GM vyhodit hráče z týmu? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trixy004 Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Kde se dají stáhnout nové sestavy? Nebo aspoň ty kde je Jágr v Bostonu? Hra nic takového nenabízí, děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.