kelignor Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Dobrý den chtěl bych se zeptat jak bych mohl zjisti verzi flashe. Koupil jsem xbox s flashem, ale prodejce neví jaká verze tam byla. Mohl by mi někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Zjisti verzi dashboardu ;-) console setting -> kdyz najedes na zalozku system info uvidis na pravy strane dashboard a napis to sem cely ;-) Asi jinej gang co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kelignor Odesláno Červenec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 dashboard : 2.0.12625.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Zjisti verzi dashboardu ;-) console setting -> kdyz najedes na zalozku system info uvidis na pravy strane dashboard a napis to sem cely ;-)Asi jinej gang co OD kdy se verze flashe zjišťuje podle dashboardu ? asi jinej gang no ;) kelignor - zkus vypálit nějakou XGD3 hru, pokud ti nepůjde budeš muset přeflashovat na LT 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Má podle mě LT 2.0...Ted nevim jak přesně to je. Když mu flasher udělá LT 3.0 tak bude mít od něj automaticky DB 14719 nebo vyšší...To 12625 si nedokážu přesně říct ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 No zase tak automatický to není. Měl jsem LT 3.0 a neměl jsem metro DB ;), ale to ještě nebyl potřeba na nový hry a jelikož ten co mu prodal xbox neví verzi tak to asi neflashoval v poslední době... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Tim padem LT+2.0 ne-li nižší. Dik Kony sem zas chytrejsi :-D ja mam kabely tak bych to zjistil pres jungle flasher ;-) Asi jinej gang co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Pokud má DB 12625 tak flash bude mít asi LT+ nebo LT1.0, určitě LT 2.0 nebude mít, to bylo období kdy po DB 12625 byl DB, který z fleshované konzole dělal nefleshovanou konzoli a řešilo se to novým flashem LT 2.0, takže kdyby mu někdo dělal LT 2.0 neměl by tam DB 12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoux Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Dobrý den, před nějákým časem jsem si nechal dělat flash xboxu, bohužel jsem v té době o tom moc nevěděl a tak jsem se nezeptal na verzi flashe. Teď bych potřeboval vědět jakou verzi mám abych věděl jaké hry mě půjdou rozjet. Pokud to někdo poznáte z DB tak mám verzy 2.0.14719.0 zjistil jsem si že tento DB byl vydán 23.2.2012 (pokud sem to našel dobře?). Tak bych se chtěl zeptat jestli by mě někdo poradil nebo řekl jakou verzi flashe mám, popřípadě jaké wave na xboxu rozjedu. Hry které jsem doteď rozjel: Sniper elite 2, Tekken 6, Dantes inferno Hry které nejedou: Forza 4, Assassins creed Brotherhood, Ace Combat: Assault Horizon Hry vypaluju dvd vypalovačce v notebooku. (takže flashnutou mechaniku nemám) Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Ahoj, budeš tam mít LT 2.0. Na ty zmíněné hry, které ti nejedou (XGD3) potřebuješ LT 3.0, jestli s tím budeš chtít pomoct, dej vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoux Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Díky moc za zjištění verze flashe. Takže pokud to dobře chápu, tak by mě měli jít všechny hry (wave) + xgd2, kromě her xgd3, ty mě pojedou jen pokud budu mít LT 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Ano, LT 3.0 je základ, poté hru přetáhneš přes poslední verzi programu ABGX a vypálíš na vypalovačce Liteon Ihas 124 b s patřičně upraveným firmwarem (návody tu jsou,je to primitivní a zvládne to i lama). Udaná vypalovačka stojí třeba v alfacomp.cz 440,- kč. Poté ti pojedou korektně všechny hry, vč. XGD3 titulů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCena Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Ahoj mam DB 2.0.8955.0 nevite pls jaky to je LT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 To vůbec nemusíš zjišťovat . Máš starý DB u kterého se aktualizací flash smaže a stejně budeš muset i flash dávat znova . Jestli ale nehraješ na live , tak dokud máš ještě starý DB , který dovoluje instalaci RGH , tak si nech raději udělat RGH . Finančně ti to vyjde celkově dokonce levněji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCena Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 tak ze kdyz by se smazal flash pujdou pak origi hry? nebo nepujde nic a rgh to je ze hry davam jen na hdd misto vypalovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Když se ti aktualizací DB smaže flash, originální hry samozřejmě půjdou. RGH je přesně jak říkáš, že hry nemusíš vypalovat, ale hraješ pouze z HDD, ať už interního, nebo externího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 originalni hry ti pujdou dycky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCena Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 takze kdyz budu mit RGH tak se ty hry nejak musi upravit nebo proste pujdou i ty nejnovejsi hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 takze kdyz budu mit RGH tak se ty hry nejak musi upravit nebo proste pujdou i ty nejnovejsi hry ? Jednoduchým způsobem se vyextrahují do RGH formátu a potom jde spouštět vše naprosto bez problémů. Veškeré ochrany se tě už netýkají . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCena Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Jednoduchým způsobem se vyextrahují do RGH formátu a potom jde spouštět vše naprosto bez problémů. Veškeré ochrany se tě už netýkají . ok diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Originálky půjdou dycky chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rejmen01 Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 chci se zeptat jesli nekdo nevi proc mi nejdou nove hry na xbox kazda z novejsich stahlych her mi nejde pise mi tu pokazdy stejnou chybu ze mam vycistit CD a znovu to zapnout ale i tak to nejde .. mohl by nekdo pomoct ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2012 chci se zeptat jesli nekdo nevi proc mi nejdou nove hry na xbox kazda z novejsich stahlych her mi nejde pise mi tu pokazdy stejnou chybu ze mam vycistit CD a znovu to zapnout ale i tak to nejde .. mohl by nekdo pomoct ? Je to tady napsáno nesčetněkrát. Použij hledání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tobyk518 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Dobrý den mám k vám takovou prosbu .Před 14.dni sem si nechal flashnout x-box a dnes jsem si stáhnul jednu hru kterou jsem vypálil podle návodu jak v abgx360 tak i vImgBurn vše se vypálilo bez problému , ale když jsem dal DVD do xboxu tak mi to napsalo Update Required , mohl by mi někdo poradit co stím mám dělat. A nejsem připojen na wi-fi.Můj Dashboard:2.0.14699.0 a hra se menuje Tekken Tag Tournament 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tobyk518 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 a nebo můj Dashboard: 2.0.1888.0 nevím který to je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martys33 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 tato hra už vyžaduje dash 15574, musíš udělat update přes flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kelignor
Dobrý den
chtěl bych se zeptat jak bych mohl zjisti verzi flashe. Koupil jsem xbox s flashem, ale prodejce neví jaká verze tam byla.
Mohl by mi někdo poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.