Jump to content
  • 0

Přetažení PSP hry z PS3 na PS VITA

VymiT

Question

Zdravím,

na PS3 jsem si z playstation network koupil hru na PSP Fight Night Round 3. Pak jsem si USB kabelem připojil PS VITA k PS3 a pokusil jsem se hru přetáhnout. Jdou mi přetáhnout fotky, muzika, filmy, ale když dám aplikace, nic není nalezeno.

Je v tom nějaká finta? Nebo dělám něco špatně? Myslel sjem že všechny PSP hry jsou kompatibilní s PS VITA.

Tady je video, kde je vidět že hra FNR 3 na PS VITA funguje:

Kdyby někdo věděl jak na to budu rád. Díky VymiT

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Já myslím, že by ti to mělo jít, pokud se přihlásíš na PS Vita pod účtem, kde jsis Fight Night koupil. Z tohoto účtu se potom přihlaš na PSN a znovu si hru stáhni do PS Vita. Takto by to mělo fungovat, protože pokud by to mělo jít jenom přetáhnout, tak by jsi mohl tahat hry od kámošů a nic by ti v tom nebránilo.

• 0

No poblém je v tom, že když zapnu na PS VITA playstation store, tak na něm hru Fight Night Round nevidím. Oproti storu na PS3 tam toho vidím hodně málo. A někde jsem četl, že by to mělo fungovat. Stáhnout na PS3 hru a pak jí přesunout na PSP či VITU.

Kopírovat do jiných zařízení to jít musí. Stáhnul jsem si například na PS3 hru DIRT 3. Pak se u známého přihlásil na svůj účet na jeho PS3 a hru mu zdarma stáhnul.

On se pak přihlásí na sebe a hra mu normálně jede. Nevím jestli to u vity funguje stejně, ale předpokládám, že ano.