skolni.flakac Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2012 Tak brouzdám po netu a koukám za co zase roztočit výplatu a našel jsem takovouhle hezkou věcičku. Skin na slimáka. Jakej je váš názor na něco takového? Nebo případné zkušenosti. Nezvýší to zbytečně teplotu? Sedne to? Nejsou s tím jiné problémy? Citovat
0 Dupenka Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2012 Tak já mám xbox daný tak že vidím stěží na předek, takže nic takového bych si nekupoval, to bych si pak asi umístil xbox jinam na viditelné místo a ještě asi na stojáka jedině, ale já ho mám na ležato, takže další - ke koupi, jinak kdybych si kupoval skin tak s nějakým obrázkem...., ne ten carbon, bych ani skoro nepoznal že je na tom ten skin. Citovat
Otázka
skolni.flakac
Tak brouzdám po netu a koukám za co zase roztočit výplatu a našel jsem takovouhle hezkou věcičku.
Skin na slimáka. Jakej je váš názor na něco takového? Nebo případné zkušenosti. Nezvýší to zbytečně teplotu? Sedne to? Nejsou s tím jiné problémy?
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.