mantas Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Mam novou slim 320 a nejde mi vypnout jinak nez vytazenim kabelu ze site.Po vypnuti bud tlacitkem nebo pres konzoli se vzdy do 5 sekund znovu zapne.Nevite co s tim?Taky ovladac musi byt pripojen pres kabel po odpojeni prestane po minute reagova(naskoci reconnect....) a to nemluvim o velkem zpozdeni,prodleve na tv.Starsi ps fungovalo na stejne tv bez chyby....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Červenec 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2012 Co se trochu rozepsat? Je to nová konzole? Zkoušel jsi to zapojit i jinde, na jinou TV. atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mantas Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Jo,jak jsem psal je to funglovka,pres hdmi,zkouseno na jine tv,resetovano,ruzne nastavovano...problemy psane vyse zustavaji....konzole PS hraji 16 let takze jiz mnoho problemu, ale ty posledni roky mi to konkretne Sony radne znechucuje:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 19, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 Zkusil bych restore systemu pres recovery . zde mas navod jak se do recovery dostat : Tam zkus moznost cislo 5. restore ps3 system . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mantas Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2012 thx,zkusim se kouknout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mantas Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Tak vypinani PS uz v poho,problem s gamepadem taky :D Pretrvava zpozdeni pri hrach,napr pri zamereni nepritele v MW3 online prakticky nehratelne(zamirit sniper puskou skoro nejde nebo vystrilim zasobnik na 2m a souper me dobehne a zabije nozem :cry:,nocni mura)zkusil jsem off line Pro Evo a God of War 3 a zpozdeni taktez,avsak diky predvidani se to da,i tak na houby.Zajimavy,ze predchozi PS mi to na stejne tv,stejne hry,kabely,net pripojeni nedelalo.Zkusil jsem ruzna nastaveni ps i tv napr.z YouTube a furt stejny.....nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 zkus resetovat dualshock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Červenec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2012 Zkoušel jsi i jiný hdd v konzoly?Jinak bych to dal na reklamačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mantas Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 jiny hdd jsem nezkousel,reset dualshocku nepomohl....avsak...je normalni kdyz mi joypad po nakloneni kamkoliv od osy cca4-5 mm nereaguje a po vetsim nakloneni reaguje,ale velmi necitlive,to same tlacitka i kdyz tam je to na hranici?navic mi zase funguje pouze pres USB,po odpojeni a hrani bez dratu mam pocit zlepseni zpozdeni avsak za cca 2 min nereaguje a hlaci reconnect.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Ne tohle normální určitě není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 bud jak pise romeno restartovat system v recovery menu a pokud ani to nepomuze reinstaloval bych pres flash disk firmware ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mantas Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2012 zkusil jsem restore Ps3 system podle navodu romeno a stale stejne problemy az na to vypinani, to uz je ok.Zkusim jeste ten reinstal pres flashku a pak asi reklamace.(mimochodem ten restore jsem zkousel uz pred 14 dny v hlavnim menu a trvalo to asi 11 hodin!?ted asi 3 minuty :) )Zaverem laicky me napada ze problem bude v nove konzoli nebo dualu,tv jeden den funguje na stare konzoli a za tyden od nove konzole takova odezva??Dnes jsem jeste zkusil novy HDMI a USB kabel,vse prenastavil a bohuzel nic...Chtel jsem se jen vyhnout nejakemu zbytecnemu cestovani nebo kupovani nove bedny natoz dalsi PS3 :D zatim dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.