Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Můžete prosím poradit,na mém xboxu se rozsvítily červené diody RROD,zkoušel jsem upravit chlazení,pomohlo na 2 dny a znovu konec.

Mám tam mechaniku Hitachi s flash tuším LT+2.0. Zajímá mě, jestli když si koupím starší xbox bez flash a dám do něj mojí mechaniku Hitachi,jestli bude

vše fungovat a v novém xboxu vše pojede jako předtím. Moc díky za radu,moc se v tom nevyznám jen děti řvou,že jim to nefunguje.Díky

Odesláno

já bych asi v tomto případě doporučil investovat rovnou do staršího flashnutého slimka příp. jaspera nebo rovnou konzoli s RGH (pokud nehrajete na live, investice se jednoznačně vyplatí). Opravovat starou konzoli, kór pokud se jedna o xenon nebo zephyr nemá absolutbě smysl a výměna mechanik je také složitější, než flash na nově koupeně konzoli (doporučuji spíše bazar, jelikož nové konzole jsou už pouze slim a ty nejde ani flashnout ani nejde pořádně RGH), navíc LT+ 2.0 již stejně brzy nebude stačit a musel bys brzy přeflashovávat.

Odesláno

Tak pěkně děkuji,ještě se zeptám která s těch starších je nejlepší a nepřehřívá se a jak jí poznám,abych zase po 14 dnech nesvítil červeně.Rád bych alespoň využil 120GB hdd a pam.kartu,když už zbytek půjde do kopru. Trafo je také ke každému jiné? viděl jsem prodávat i xbox úplně bez ničeho. Díky za odpověď.

Odesláno
Tak pěkně děkuji,ještě se zeptám která s těch starších je nejlepší a nepřehřívá se a jak jí poznám,abych zase po 14 dnech nesvítil červeně.Rád bych alespoň využil 120GB hdd a pam.kartu,když už zbytek půjde do kopru. Trafo je také ke každému jiné? viděl jsem prodávat i xbox úplně bez ničeho. Díky za odpověď.

Sežen si Slima s RGH je to nejlepší volba...

Odesláno

Pokud máš už HDD ze staršího fata, bude nejlepší si koupit starší arcade, revizi JASPER. U ní už RROD nehrozí jako u jediné té bílé, u nových slim samozřejmě také ne. Jaspera bezpečně rozeznáš podle nápájecího konektoru (více zde podčást revize) a také hlavně podle údaji na štítku zezadu na konzoli ohledně proudu 12 V a 12,1 A (starší a poruchové revize mají 14,2 A a 16,5 A). Také musí být vyroben na konci roku 2008 nebo později.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu