Tonylee Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Kuokal jsem na to, ale to bych pak musel mit porad pusteny MAC nebo nejake PC. Xlink mi bezi primo na linuxu routeru, takze tam mi tohle odpada. Podle toho co pisou to planuji prepsat do c a pak by to mohlo jit.Ty teda nehrajes pres Xlink Kai? Ted uz moc ne protoze posledni dobou to dost padalo tak jsem presel na XBSlink.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 maj ten xlink nejakej podobanej zejtra ten xbslink zkusim taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Tady to frčí krásně :-) Ten XBSlink jede super. Chtělo by to abychom se přidali nějak do skupiny třeba v icq a častěj hráli !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Tady to frčí krásně :-) Ten XBSlink jede super. Chtělo by to abychom se přidali nějak do skupiny třeba v icq a častěj hráli !!!! Napiš mi na skype tonyleecz přidám si te do kontaktů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Nevíte v čem je chyba, že když na consoli dám připojit, tak se mi celé Xko xekne a musím ho vypnout tlačítkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.