myschoo Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 tebe to snad nemusi trapit... se divim ze uz nemas 2.81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 tebe to snad nemusi trapit... se divim ze uz nemas 2.812.81 nemam protoze je na nic, mi ani nestoji za to abych pripojoval PSP k PC :lol: a tohle me trapi, ne ze by mi to k necemu bylo ale proste mam rad kdyz mam prehled (a to pokud mozno co nejvetsi :lol: )protoze se me treba lidi ptaj jestli jde na PSP Mario apod. sice jako legalovi me to muze byt jedno ale aspon jim muzu rict ze Mario na PSP jde a tim padem ze si nemusi kupovat Game Boye nebo neco podobneho ale muzou si rovnou koupit PSP :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 aha... a proc jim o tom jen vypravat a rovno to i neskusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 aha... a proc jim o tom jen vypravat a rovno to i neskusit? hehe jak navadi :D ale zajimalo by me kdy vyjde nejnovejsi downgrader a uz sem se asi rozhodl tak ze si pockam co bude driv jestli nejaky dobry update nebo downgrader a do toho pudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 myslel som si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 Však vy tam na té 1.5 skončíte všichni.Vyjde 2.82 a rozdíl bude pouze jen další záplata aby nikdo nemohl na 1.5.Podle mně nemají u SONY na nic jiného čas než léčit díry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 tentoraz nevyslo ani nejake super demo!!11!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 Však vy tam na té 1.5 skončíte všichni.Vyjde 2.82 a rozdíl bude pouze jen další záplata aby nikdo nemohl na 1.5.Podle mně nemají u SONY na nic jiného čas než léčit díry.Ano je to tak, a muzou si za to sami :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 a zacina me to hodne srat :evil: mohli by aspon vydat ten emulator ale oni si ho setri aby ten 3.00 nebyl nahodou propadak :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 a zacina me to hodne srat :evil: mohli by aspon vydat ten emulator ale oni si ho setri aby ten 3.00 nebyl nahodou propadak :roll:mohli by s tim 3.0 pohnout a pridat jeste nejakou dalsi hodnotnou funkci jinak jim po tom nestekne ani pes :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 lol emualtor ma vysjt spolu s PS3 = brezen (marec) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 v tom pripade by mohli pohnout s PS3 cekat jeste pul roku...:X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 vsak PS3 vyjde v EU v MARCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Září 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2006 SOUHLASIM S TIM ZE VSICHNI SKONČÍ NA 1.5 protoze kdyz vam tam nejaka ta funkce chibi hop na devhook a mate to nebo jiny programky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Me to nejdeeee... akorat se mi to sekne kdyz najedu do photo...... vzdycky na poslednich 3 slozkach dole ve photo kdyz tam najedu..a restartoval jsem tak 10 a furt nic..co delam blbe.. vsechno co jsem taam udelal jsem zkontroloval a overil a proste to nejde co s tim???? jak to mam downout pls poradte mi pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Mne to delalo taky, asi 10x krat sek a nic. Pomohlo az naformatovani karty, zpetne nahrani downgradu a pak to slo na prvni pokus. Hlavne nezapomen zalohovat savy (coz jsem ja v tom stresu neudelal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 ja som to s naformatovanou MSPD 1GB SONY rozbehol az na 9. krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 tywee me to proste nejde sekne se mi to a musim to vypnout a zapnout... zkousim to na 4GB sandisc a na zakladovy 32 mb sony a nejde to... jak to je s tim ze mam pak vypnout USB.... mam dat jako v PSP kolecko a jit do obrazku nebo ho mam rucne ypojit primo kabel..nebo jak... a mam to pokazdy formatovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 j tak uz tam mam tu cervenou obrazovku na nic nesaham ale bylo to nejaky rychli... a ted tam mam cernou obrazovku,..tak to asi musim rucne zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 no tak furt nic furt fw 2.71 :( prooooc..kuaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 zkus resetovat i cely nastaveni PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 okej zkusim... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 nespamuj...napis mi na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 SPAAAAAAAAAAAAAM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 No uz som to tu premazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.