Adamos Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 hej sry za spam ale sem urcite zas jedinej komu to nejde a totalne me to s..e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 to je smola jak fras ...skusaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 On za to nemuze..to ja :) v tom navodu chybi jedna dulezita vec..EBOOT.pbp dump jak jsem downgrade nedelal tak jsem si toho ani nevsiml SRY hned doplnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 jakej eboot?? btw. teraz som si spomenul... PRECO JE V PRVOM POSTE DOWNGRADER KTORY NEOBSAHUJE FW DUMP TYMPADOM JE NEFUNKCNY??????????????????????????????????????? :roll: edit 2. full downgrader aj s dumpom len dat do PSP a idete je to ten isty od Xtrusion len je FULL a nie LITE :arrow: http://www.megaupload.com/?d=7YJ2RFX3 sam som to odskusal...a urobil aj video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 uz jsem dumpnul FW a doplneno do navodu..funguje to ozkouseno (uz na dvou lidech :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 na 2.80jeste neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2006 ano vieme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest abdul Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 http://rapidshare.de/files/31776086/Downgrader_For_PSP_2.71_r1_FULL.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 brzo bude na 2,8 nebojte :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest abdul Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 2.8 is already decrypted so soon enough downgrader will be avaible. :-) http://rapidshare.de/files/32490274/281FWDUMPEUR.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 hopefully it will come soon..even thought for me it doesnt matter much now.. but atleast new devhook :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 2.8 is already decrypted so soon enough downgrader will be avaible. :-) http://rapidshare.de/files/32490274/281FWDUMPEUR.rar really? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest hlinaaa Odesláno Září 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2006 ať už je prosím downgrade na verzi TA-082....nevíte o tom někdo něco?????...................bude-nebude?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 ať už je prosím downgrade na verzi TA-082....nevíte o tom někdo něco?????...................bude-nebude?!fw 2.5 uz je prolomeny, ale bohuzel uz je to nejaky cas a nikde jsem zadny poradny navod nenasel :/ tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Já jsem další komu se povedl downgrade z 2.71 a použil jsem tohle http://www.megaupload.com/?d=7YJ2RFX3 je to jednoduchy a ucinny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boness Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 podarilo sa ---- nabehlo to na 3-ti krat (cervena obrazovka) --- potom po chvili cierna --- zapol som psp --- a mam FW 1.50 --- huraaaaaaa 2.60->2.71->downgrade->1.50 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2006 super clanek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Září 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2006 opravte PLS nekdo z modu ten downgrader..jeste jsem tam dopsal par veci a opravil par much :arrow: 1.Nejprve stáhněte tyto soubory: [code]http://dl.qj.net/dl.php?fid=9763 [url]www.dutch.tym.cz/DOWNDATER.zip [/url] :arrow: 2a.Rozbalte a spusťte program :arrow: 2b.Vyberte jazyk :arrow: 3.V textu píší, že program je zdarma, byl testován, funguje, a že programátoři nenesou při případném poškození PSP žádnou odpovědnost.Dejte Next :arrow: 4.Pozor na verzi TA-082! s touto verzí nelze nijak zatím downgradovat fw 2.71...Jak verzi odlišíte vidíte vzadu na PSP pod UMD mechanikou viz. obrázek (jestliže žádný nápis nemáte tak je to správně)Klinkněte na obrázekIs your PSP compatible? -> Je vaše PSP kompatibilní?pokud nemáte nápis dejte ANO a pak OK :arrow: 5.Vyberte písmeno pod jakým se PSP v PC hlásí.. :arrow: 6.Klinkněte na obrázek :arrow: 7.Zde píšou, že máte odpojit USB, ale ještě budeme kopirovat dál do PSP ("Now disconnect USB, push next and let´s downgrade!" -> "Teď vypojte USB, klinkněte na Next a downgradujte!" :arrow: 8.Teď zapojte PSP do nabíječky a klinkněte na obrázek :arrow: 9.Otevřete zazipovaný soubor "DOWNDATER" a rozbalte ho na root PSP (root= x: = písmeno pod kterým se psp v PC hlásí) :arrow: 10.V PSP jděte do PHOTO...Jakmile se rozsvítí obrazovka červeně na nic nesahejte právě probíhá přepisování firmwaru..Pokud nezačne červeně svítit restartujte PSP a zkuste znovu najet do Photo.Jestliže bliká červená dioda na levém boku PSP, tak je to správně.Video jak dál si prohlidněte zde: (by myschoo) http://www.youtube.com/watch?v=3aolotbv2ZU Pokud vše půjde jak má, vítejte do světa firmware 1.5 8)[/code] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 hele, stahl jsem si Fw 2.71 "eboot.pbp", ale nevim kam to dat, jak jej tam dostat . Ted mam 2.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 tak fw 2.71 jiz mam, vse z "full downgradu" viz link vyse jsem nakopiroval kam mam ale ted kdyz kliknu na "photo" tak to ani necervena, ani nezcerna, zacne to tam neco psat jako ze pripravujou homebrew na 2.80. Zbavim se toho jedine tak, ze vyndam baterku. setkal jste se s tim nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 tak to udelej podle toho co je na prvni strance tohoto topicu a mas vyhrano....mame to ozkouseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2006 uz downgradoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Asanar Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 mam s tym jeden problem,ked idem na photo,tiez mi tam nabehne nejaky text,pripadne mi to sekne psp,uz som tu skusal asi 20x a stale nic. nemohol som pouzit ten lite downgrader,bo mam psp oznacene ako M ale tam je max K... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 lol... WTF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2006 mam s tym jeden problem,ked idem na photo,tiez mi tam nabehne nejaky text,pripadne mi to sekne psp,uz som tu skusal asi 20x a stale nic.nemohol som pouzit ten lite downgrader,bo mam psp oznacene ako M ale tam je max K... tak kdyz to mas tak rozhardiskovany tak tomu jednomu hardisku ve spravci zarizeni dej treba pismeno Z , PSP nastav jako ten hardisk co jsi prave zmenil na Z a v tom programu napis pismeno ktery ma ted PSP nebo vypoj treba na moment CD romku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.