Davo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Ok pred tim nez se na to vrhnu si radsi neco upresnim. Bod 7. Budu ignorovat.USB necham Bod 8. Stane se neco kdyz to tam uz bude zapojeny od zacatku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 na ten downgrade pouzij ten druhy downgrader generic...odkaz v Pro zacatecniky bod 3. 2.0/2.71 -> 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 generic je nejjistejsi prej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 generic je nejjistejsi prej ...Pokud vim tak na foru bezel vsem jak mel. Ja sem ho taky pouzil. Uspesne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 ja jsem tenhle ani nerozjel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 moj kamos (...resp. ja :D) downgradoval s genericom tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Hm no mně se zas u kámošova PSP nepodařilo spustit HEN tak jsem to downgradnul timhle, ale proč to nešlo byla záhada....Viď Dutchi? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moucha Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 NAJEDU DO PHOTO PAK SE ZASEKNE NACHVILI A VIPNE SE TO ALE ZADNÃ 1.50 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 musis zkouset, zkouset a porad zkouset EDIT: a nebo si zkus stahnout tenhle downgrader ten co je na prvni strane je verze LITE tohle je FULL verze http://www.psp-hacks.com/file/755 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 asi fakt bude lepsi ten generic downgrader v navodu od mootoo,co myslite? pak by ale chtelo tenhle navod bud smazat nebo hned v uvodu napsat,ze je zde pouze jako druha moznost v pripade selhani generic downgraderu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o.smoukac Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Můžete mi někdo poradit na taji té stránce?http://www.warforum.cz/viewtopic.php?t=411738 pošlu na warforu i nějaký WM když pomůžete,dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 mno hele musíš to proste delat dokud to nenajedevetsinou tak na 10. pokud to funguje!!! skus vyndat zandat baterku to casto pomaha a vyndej UMD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!!RoBy!! Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 lidi jak to downgraduju když mam tu verzi ta-082 ??? nevím si rady ....... sice jsem začatečník ale potřeboval bych poradit ........ nebo mi aspon poradte jak to udelam tak aby mi na moji 4Gb kartu li nahravat hry a moje psp je přečetlo ..... pry to bez firmwaru 1.50 nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Citaj Pro Zacatecniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl@-t3r Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 NAJEDU DO PHOTO PAK SE ZASEKNE NACHVILI A VIPNE SE TO ALE ZADNÃ 1.50 :(no to mi dela taky a nekdy se uz zapne cervena obrazovka a po chvilce se to cely vypne, nemuze byt spatnej ten downdater? delal sem to podle vaseho navodu a mel sem mensi velikost nez byla na obrazku pls help :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kardavid Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Pls mě to dělá to samý, co dělá mouše, pls pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl@-t3r Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 hele nvm presne ale jak mas ten downdater tak to rozbal primo na root(jeden program po druhym) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 hmm nemate UMD v mechanice?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perdto Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 diky moc mi pomoh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpw Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 skus mít psp fakt na 100% až přestane svítit ta oranžová dioda,já sem ted dělal ten dw a taky mi to nešlo a najednou 100% baterky a hned to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Kdyz si stahnu tu slozku dowgrader a chci vji rozbalit napise mi to neocekavany konec archivu.Co ma delat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Kdyz si stahnu tu slozku dowgrader a chci vji rozbalit napise mi to neocekavany konec archivu.Co ma delat :( asi jsi to nedotáhl, zkus to stáhnout znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anareus Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Kdyz si stahnu tu slozku dowgrader a chci vji rozbalit napise mi to neocekavany konec archivu.Co ma delat :( to muze bejt spatne stazeny nebo tak... zkus to stahnout este jednou :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 tak další downgradnutý psp bez problémů ale trochu se mi potěj ruce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 tenhle dg je uz dost starej ale porad ho pouzivam nak mi prirost k srdci..:D fakt styl..sem asi OLD DOWNGRADEOVAC..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.