James Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Zdarec chtěl jsem se zeptat jestli bude někdy nějaký návod jak downgradovat verzi TA-082? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Zdarec chtěl jsem se zeptat jestli bude někdy nějaký návod jak downgradovat verzi TA-082? si delas srandu :D skus hledat a najdes ;) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=6666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 sry jsem si nevšim příště se budu lépe dívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 kdyby sis nevedel tady jamesy tak mi kdyztak napis..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 jo diky uz se mi to podarilo dg nejdelsich 10min meho zivota thx za tip a za super navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Září 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2007 me to dela to sami.. sekne se a nic to nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.