startQ Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Cc chtěl bych si pořídit vitu a našel jsem na tsbohemia ze k ní dávají voacher na 3 hry z ps store což mě přijde divný tak se chci zeptat jsetli s tím máte někdo zkušenosti a jestli se vztahuje na všechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Mělo by se jednat o tři hříčky založené na augmented reality - fotbal, skoky do vody a ohňostroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 startQ Odesláno Červenec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Aha ok děkuji za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 Což je obsaženo v každém balení PSV, takže se nejedná o žádný bonus navíc ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
startQ
Cc chtěl bych si pořídit vitu a našel jsem na tsbohemia ze k ní dávají voacher na 3 hry z ps store což mě přijde divný tak se chci zeptat jsetli s tím máte někdo zkušenosti a jestli se vztahuje na všechny hry.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.