cloudstrife Odesláno Srpen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 proč si to nezjistit sám když se může člověk bákat ostatních že ...PS: ty stránky .. porod :D No jak jsem psal uz vis tak kamarad nam tyhle stranky zacal delat a nedodelal nam je proto jsem tam daval odkaz na jine na tyhle http://minecraftservercz.snadno.eu/Uvod.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 ajo ajo :) máš pravdu na stránky si pak hoďte online stav a world mapu, to se mi vždycky všude líbilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2012 Hoši chtělbych vás poprosit vždycky kdyš server poběží jestli by jste mi mohli napsat SMS třeba z netu :D dneska jsem tu už po 3 a stoho jsem hral asik 20 min :Ddíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 nove pouzivame : http://forums.bukkit.org/threads/rpg-fun-mech-magicalspells-v1-61-collect-materials-craft-wands-cast-spells-1-3-1.76112/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 I kdyz vysla nova verze hry nez vyjdou vsechny bukkity budeme zustavat na verzi 1.3.1 NE na 1.3.2 . Chceme se vyhnout prestavce co jsme mely na zacatku protoze jsme presly na novou verzi moc rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Dynamicka mapa: http://213.211.59.9:8123/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Sakra hoši :D Jsem se podíval pozdě :D Mám verzy 1.3.2 :D A přijel sem až před hoďkou :D Takže co jinýho než sehnat Cracked verzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 http://minecraft-skins.czweb.org/ mohlo by vas zajimat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Pokud budete chtit na nas server tak vam primo doporucuji si stahnout mod ktery jsem postoval vys na offline skiny na mape pak muzete potkat hodne npc ktere maji skin podle toho jakou funkci zastavaji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 jede eště medi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Jj jeste jede jen mel ted Sobul nejaky problem takze to moc nejelo od pondelka uz by to melo byt v cajku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Jo , prej na FB jede to v POHODĚ :D Chodil jsem tam po hodině a furt nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Dobry ale je ze kdyz to pak zaply je jak dlouho tak tam stejne nikdo neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 světe div se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 TwiCe ty to nejak prozivas :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Ani jsem ztoho nemohl usnout na dnešek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cloudstrife Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 jo to verim hlavne ze se dobre bavis :dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.