eRik Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Ahoj chlapci, nevím, jak vy, ale já jsem se totálně zbláznil do DayZ, je to pro mě naprosto dokonalá hra, proto bych nás, hráče DayZ, chtěl nějak sjednotit, co se tohoto fora týče. Samozřejmě za účelem spolupráce, pomoci, rad etc. Sám jsem si zakoupil hru s několika málo spříznenými dušemi ze Steamu před pár dny a epocha pro mě teprve začíná. Co vy? Kde jste? Kdo jste? Je tu vůbec někdo, kdo mimo Cool.Majkla a trustyho hraje DayZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Já jsem to hrál asi 3 hodiny a za celou dobu jsem našel jenom páčidlo, tak to šlo hned z kompu pryč. Počkám si na finální verzi, konec příběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 já asi hodinu a našel jsem kvér a nějaký zásoby... ale tak chápu, že tohle někoho může omrzet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 musím uznat že to vypadá docela krutě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 ono... je to hodně krutý :D. Když jsem to hrál, tak jsem byl nadšenej z toho, že jsem se za hodinu skoro nehnul, vystrašenej ze zombii, nadšenej z kilometrovýho plazení a nasranej z toho jak jsem zabil týpka a vystrašenej z lidí... tolik pocitů jsem v jiný hře NIKDY nezažil za blbou hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 a cíl hry? :) prostě jen mít co nejlepší gear? , nebo tam funguje nějakej systém základen, či měst? možná bych to i zkusil, ale můj čas je v týdle době docela nedostatkový zboží a sem rád že stíhám aspoň nějaký hon a sc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 cíl? just survive... shánět gear je taková jen třešnička, myslím, že tě dost zabaví to přežití :D. města jsou jen na rabování a zabíjení lidí sniperama :D ale nějak se dá postavit stan, dá se udělat ostnatej drát kolem etc :) něco málo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 a jdá se to pošéfit bez originálky? nepatřím mezi pure warez, ale v poslední době sem těch originálek koupil nějak dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 pogoogli, někde jsem četl, že Arma 2 demo jde, ale Operation Arrowhead ne... sám jsem kupoval ze steamu za 15€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Tak jsem po 3 dnech naživu skonal... když už jsem měl kompas, loveckej nůž, mapu, snipu, náboje... tak mě zabil barák... plazil jsem se uvnitř budovy a najednou mezi futrama mi to zlomilo nohu... samozřejmě jsem neměl nic, žádnej morfin... tak jsem ho šel hledat... na cestě po hledání mě napadlo jen jedno, zabij, abys přežil, vykažil jsem do týpka 3 zásobníky přímo do hrudi... zabil jsem ho, ale následně padl do bezvědomí, chlapec měl cca stejný věci co já... ale žádnej morfin a když jsem mu prošustrovával bágl, přiběhl 3. týpek a nehorázně mi dal hlavu, takže end... pak z nasrání jsem is dal battlefielda 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 lol :D to máš ztoho že neumíš chodit mezi futrama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 že se mezi nima neumím plazit ;) :D demence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Tak včera jsme hráli s majklem... už fakt docela nařachaný, stačila chvilka nepozornosti a jeho s opakovaci broknou a mě s automatem zabil capek se sekerou... na ranu mi zlomil nohu a pak uz jsem ho nemohl trefit, buzik. JSEM BYL NASRANEJ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Hele to sis pořídil samotný Operation Arrowhead a pohoda? nebo si měl eště základní hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 za 15 € ve slevě na steamu jak armu tak OA. Včera jsme pařili s kámošem a bomba! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 ticho! :D ted jen sehnat nekoho s kartou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 mission complete :D o víkendu pařím x) skypujete u toho? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 ne asi :D jasně, že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 cajku cajk, až mě zprasi první kulka , či nemytej zub .. tak se ozvu :D a hele nemáš nějakou stránku s tipama? nejlépe texty, než videjka. .. sem v práci :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 jde teda pařit warez verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 jde no,ale stojí to za starou belu pirátsky. Jinak TwiCe pokud potřebješ poradit, ptej se, odpovím na vše. Dneska jsem našel ghilie suit... a jsem ženská!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Artom : http://www.multiplayers.cz/2012/08/jak-hrat-mod-dayz-pro-armu-2-online/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Twice a ty paříš? jak se jmenuješ? máš skype etc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 No nejlepší by bylo kdybys to měl na Steamu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Ty hele, karta je prázdná .. a tak nějak , sem se rozhodl si počkat a sledovat vývoj :D jak eště oznámili že to bude samostatně, počtem lidí přibejvaj cheateři... bych za armu utrácel jen skrz to a přece jen .. furt je to alpha zabugovaná x) ale uvidíme třeba eště změním názor x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.