Tonylee Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2012 Zdravím mám velkej problem používám hry z USB HDD mám Xbox360 Slim 4G pamet mam jeste volnou 2.8GB poslední dobou nevím co se stalo ale zacalo mi FSD hazet Crash a musel jsem vecne davat FSD Reboot.. Tak jsem dal Clear data / Default Setting / Reset Skin Setting a myslel jsem že se vše nastaví jako při čístě upraveném RGH jenže ouha když jsem chtěl přidat opět hry do FSD tak nikde nemám dole pod přidáním Automaticky/Xbox360 / Xbla atd .. viz. tento obrázek.. Nevím co ted dělat jsem už z toho zoufalej :( Za každou radu předem díky... Vyřešeno pls LOCK Díky za pomoc toro/ssendy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 muzu vedet jak se to vyresilo udelalo me to stejne a nevim co stim..dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Moc nerozumim tomu, co se přesně stalo :-) Můžeš nějak popsat problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicol Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 no zatim ,protoze jeste nemam hhd tak hraju hry pres flashku,do tedka jsem tam mela v game ulozene vsechny obrazky her co jsem hrala.ted se to z niceho nic smazalo a hry se nezobrazuji.musim po kazdem zapnuti xboxu k flashce zadat cestu..vubec nevim co se stalo,do ted jsem to delat nemusela a mela to nastavene na porad.tak nevim.premejslela jsem na preinstal fsd ale nevim jak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.