Tonylee Odesláno Červenec 26, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2012 Zdravím mám velkej problem používám hry z USB HDD mám Xbox360 Slim 4G pamet mam jeste volnou 2.8GB poslední dobou nevím co se stalo ale zacalo mi FSD hazet Crash a musel jsem vecne davat FSD Reboot.. Tak jsem dal Clear data / Default Setting / Reset Skin Setting a myslel jsem že se vše nastaví jako při čístě upraveném RGH jenže ouha když jsem chtěl přidat opět hry do FSD tak nikde nemám dole pod přidáním Automaticky/Xbox360 / Xbla atd .. viz. tento obrázek.. Nevím co ted dělat jsem už z toho zoufalej :( Za každou radu předem díky... Vyřešeno pls LOCK Díky za pomoc toro/ssendy... Citovat
nicol Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2013 muzu vedet jak se to vyresilo udelalo me to stejne a nevim co stim..dekuji Citovat
sovik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2013 Moc nerozumim tomu, co se přesně stalo :-) Můžeš nějak popsat problém? Citovat
nicol Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2013 no zatim ,protoze jeste nemam hhd tak hraju hry pres flashku,do tedka jsem tam mela v game ulozene vsechny obrazky her co jsem hrala.ted se to z niceho nic smazalo a hry se nezobrazuji.musim po kazdem zapnuti xboxu k flashce zadat cestu..vubec nevim co se stalo,do ted jsem to delat nemusela a mela to nastavene na porad.tak nevim.premejslela jsem na preinstal fsd ale nevim jak.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.