zabiják Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 zdravim scháněl jsem se po postapokaliptických hrách (metro 2033 , fallout 1-3 , Stalker atd ) a dostal jsem tip na fallen earth welcome to apocalypse mužu znát váš názor na tuto hru ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiják Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 nebo mužete mě doporučit něakou jinou postapo hru ?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 nebo mužete mě doporučit něakou jinou postapo hru ?? :-) The fall last days of Gaia, Wasteland (zde: http://www.rpghry.cz/game.php?id=142) a Rage. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Tuhle hru jsem hral ale je to takovy divny :( moc sem s toho nadšený nebyl prostě postapocalyptické hry nebudou mit nikdy dobrý mmorpg s tim se musime smirit :( mozna nejaka kooperace s přately :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.