Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Poradte hry


Tawnos

Recommended Posts

Zdravim, vcelku nemam moc her co bych hral a fakt mě bavili (asi tak kolem 20ti) a z těch co hraju mam vicemene všechny dohrany a už fakt nevim co bych hral, mam tu hromadu ruznejch her od kamoše ale nejsou to zrovna muj šalek kavy jestli chapete.. xD Chtěl sem se teda zeptat, nebo spiš jestli by mi tady někdo neporadil naky dobry hry...předem řikam že mě moc nebavěj např. hry typu Halo, Call of Duty, Army of Two, Bordelands a podobny hry dou uplně mimo mě a ruzny RPG jako je třeba Fable a podobně nehraju vubec, bavěj mě spiš ty zavodni hry, sportovni nebo třeba bojovy (tim nemyslim hry typu Tekken ale třeba Fight Night serie nebo UFC, EA MMA apod.). Byl bych rad kdybyste mi kdyžtak radili jenom ty lepši novějši hry s už nakou tou lepši grafikou a tak....:) hodim sem ještě seznam her ktery mě tak nak hodně bavěj a ktery sem vicemeně všechny dohral tak abyste tyhle hry kdyžtak nepsali a zaroven mi třeba poradili naky hry podobnyho typu :

NBA 2k12, NBA 2k11, NBA 2k10

NBA JAM

UFC 2009, UFC 2010, UFC 3

Split/Second

Need For Speed : Shift

Forza 3, Forza 4

Fight Night Round 4, Fight Night Champion

GTA 4

FIFA 12

NHL 12

Skate 2, Skate 3

SSX

MX vs. ATV Alive

Red Dead Redemption

EA MMA

DiRT 3

Def Jam : Icon

Kdyžtak předem diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ten gun vypada jako takovej děda red dead redemption:)) ten top spin, no tenis teda zrovna nak extra nemusim ale ten gameplay vypada fakt hodně dobře takže to možna zkusim :) a ty skoky na lyžich nevim, vypada to taky celkem dobře ale myslim si že by mě to rychle přestalo bavit a pak už by se mi tady divko jenom valelo a prašilo se na něj :D každopadně moc dik za tipy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

tomit1: jsi byl poslední rok na Marsu? Tohle je zálažitost více něž rok stará.

Nové hry jsou uloženy na DVD v novém formátu souborů a nejde je vypálit normální cestou. Potřebuješ speciální vypalovačku s upraveným FW. Topic zabývající se touto problematikou je zde a návod na úravu vypalovačky zde (lze koupit zde na foru i upravenou)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu