Mr.Steel Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Jak flashnout PSP 3004?? dííky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Nezakládej zbytečně duplicitní téma, už jsem ti odpověděl v tom předešlém tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 UPDATE 6.60: http://uloz.to/xiTnJxh/update-6-60-zip UPDATE 6.60 PRO B10: http://uloz.to/xJpMr8b/psp-6-60-pro-b10fix-rar UPDATE 6.60 PRO B9: http://uloz.to/x3qVfCf/6-60-pro-b9-fix1-rar Přetáhni do složky X/PSP/GAME Nejdříve dej update 6.60 a pak pro update když ti nepojede update 6.60 tak dej rovnou po update . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 Ježišmarja nepleť ho timhle, vždyť pokud má nízkej fw, tak si tam může dát klidně permanent 6.20. Strny, toho nademnou si zatím nevšímej, nejdříve sem napiš jaký máš fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2012 No taky mu na fw dÃm klidne update pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 tak má verzi 6.60. Co mám tedy krok po kroku udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 sTÃHNI SI TOHLE: http://uloz.to/xJpMr8b/psp-6-60-pro-b10fix-rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 mam.. co dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Pak to všechno překopíruj do X/PSP/GAME a v psp spusť pro update a mačkej x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Pak ve kořenu karty vytvoříš složku ISO, a tam kopíruješ ISO hry nebo CSO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 CIPL flasher vůbec nepotřebuješ. takže když se ti ůplně vypne psp na tvrdo tak pak jenom dáš fast recorvy a flash se ti znovu načte delam to taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Strny, máš to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 hele je problém když mam rozbitej USB port? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 doprdele rozbila se mi čtečka na kartu, nemam to tam jak dát.. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 Normalne zapni psp a de setting usb conection v pc ti nabehne tabulka a nebo dej teno pocitatc a tam budes to mit. jo a mas vlastne pam kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 joo, tu mam.. USB mi nějak nefaká.. dával sem to do servisu a řekli že to nejde opravit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 jako kabel? tak si kup novy nwm s tímhle ti nepomohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 měl jsem to usb v servisu, nejde to poravit prej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 s tímhle ti nepomohu musíš si asi koupit nový kabel. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 popiš mi přesně co ti nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 prostě když zapojim PSP do PC pomocí kabelu tak to vůbec nereaguje, kterej koliv kabel... a teď mi PSP přišlo ze servisu a napsali že to nejde opravit.. a když hodim do PSP hru, naběhne mi to až do menu a pak se PSP pokaždý vypne.. přitom je plně nabitý.. nevíš co stim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 bohužel promiň ale to fakticky nevím. Myslel jsem že normálně máš nerozbitý psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2012 hele už mi to funguje. stáhl sem si ten soubor. co dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PSPéčko Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 Jestli jsi to nakopíroval do X/PSP/GAME. Tak v PSP GAME/MEMORY STICK, a tam bude Pro update a to spustíš budeš postupovat tím že dáš X. PS: Když se ti PSP vypne, tak ztratíš flash, ale máš tam ještě fast recorvy a to jen zmáčkneš a máš to zase zpět. (!!!!!BATERIE MUSÍ BÝT NEJMÉNĚ NABITA NA 75%. ALE JÁ DOPORUČUJI 100%.)-NABÍJ SI HO NA 100% RADŠI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steel Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2012 mam to, co dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts