PSPéčko Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 zkus tam to na hoře stahnou a uvidis
PSPéčko Odesláno Červenec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2012 VSH (zmáčkni select v menu)-> UMD ISO DRIVE-> nastav si na M33 a zkus tohle
Platfus Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 a máš to psp vůbec v ruce? koukni se na něj a zmáčkni select
Mr.Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 mmnt, co mam teda udělat všechno? nejdřiv spustit fast recovery?
Platfus Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 spust fast recovery, jdi do vsh menu-zmackni select a umd iso drive nastav na m33
Mr.Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 kámo potřebuju to co nejrychlejc, za chvíli odjíždim na dovolenou.. :D rychle pls O:) :D
Platfus Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 facepalm vždyt sem ti to ted napsal. vsh je menu co ti naběhne když zmáčkneš select
Mr.Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 když pustim fast recovery a vtom spuštěným fast recovery zmačknu select, tak se ten program vypne a hodí mě to do normálního menu...
Platfus Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 zapni fast recovery a v xmb zmnáčkni select
Platfus Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 sakra tak se tady neptej a přečti si alespon o psp základní informace. stačí hledat http://www.strejda-google.cz/#what+is+xmb xmb je menu psp či ps3. je opravdu tak težké kouknout se do topicu pro začátečníky?
Mr.Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 za chvíli jedu na dovolenou, nemam čas na čtení!
Mr.Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 tak mi neřikej že menu je vsh a pak xmb!
Platfus Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 božéé?! co na to nechápeš. xmb je menu psp, tak tam zmáčkni select nemám čas se tady zdržovat, vše sme ti vysvětlili několikrát a nejsi schopný se ani podívat do topicu pro začátečníky
Mr.Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 a já sem ti 2x psal že mi to tlačítko nereaguje
Platfus Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 no tak to je tvůj problém, to se tady neřeší. dej si to do opravny. pokud ti nereaguje ani při spuštěném fast recovery a nahozeném flashi tak ti tam asi nekam něco nateklo a nefungují ti některé kontakty.
Mr.Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 psal sem ti že když spustim fast recovery tak že se to fast recovery hned zas vypne, co na tom nechápeš?!!!
taxik Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Panebože, jak tento topic může mít 5 stran?!
Anonymous_ Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Wow, pribeh tisice a jednoho deb*la. Sorry Strny, ale jsi ukazovy priklad id!ota. A nejvic mne dostava, jak ti tu lidi pomahaj a ty na ne "rves", ze nemas cas a ze ti neco nefunguje a ze kdesi cosi a ze nevis tomhle a tamhle. To je fakt sila.
NuM3Ro Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Strany: Pokud PSP opravdu vlastníš, vyhoď ho z okna nebo prodej a kup si pro vlastní dobro raději tohle: PSPéčko: Tobě jsem dal varování za postování warez linků a ty další den je radostně postuješ znova.... Trololo. Topik krom lovení příspěvků naprosto o ničem, domluvte si v Bohnicích rande nebo si to řešte přes PM. LOCK.
Recommended Posts