Artom Odesláno Srpen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2012 Proč ne od nás u nás sou taky monstery :D ale ne tolik druhů :) Stejné se nepočítají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 Šak je jich 5 u nás to není zas taková hrůza ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Heeeeej chceš ten zku*venej plech dop*dele jo nebo ne mám i jiný nabídky ku*va!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Heeeeej chceš ten zku*venej plech dop*dele jo nebo ne mám i jiný nabídky ku*va!!!!!!!!!!! Nechovej se jak dětsko...Přeberte si to přes PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Heeeeej chceš ten zku*venej plech dop*dele jo nebo ne mám i jiný nabídky ku*va!!!!!!!!!!! NE už nemám zájem mužeš ho prodat někomu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 A nemáš lepší jít do krámu nebo na benzínku a ten rockstar si koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Malýho rockstara jsem teda ještě nevyděl myslíš že kdybych ho vyděl že bych si ho nekoupil ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Počkej, ty jsi ten frajer s tou vodnicí ne? :lol: Ne, teď vážně.. když půjdeš do krámu tak ti energy drink normálně prodaj. Nevim jaký malý myslíš, normálně 0,5l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Když říkam malej tak myslím 250 ml. Vodnici možná nerozumím ale v energy drincích se vyznám to mu věř ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 mám doma 5 plechovek od krocaního monsterockstaru, je to speciální friendly edice ze dne díkuvzdání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 mám doma 5 plechovek od krocaního monsterockstaru, je to speciální friendly edice ze dne díkuvzdání Cože ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 mám doma 5 plechovek od krocaního monsterockstaru, je to speciální friendly edice ze dne díkuvzdání postni aspoň foto jak to vypadá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.