Krabbio Odesláno Leden 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Ted naposled jsem to zkousel s V3, ktera ma byt kompatibilni se vsemi data packy. Vse slo uplne v poradku - upravena flashka 512MB, smazat ty 2 soubory, nahrat ty z patche, do xboxu, zkopirovat (to trvalo docela dlouho) a pak ve hre se vubec nic nestalo. Chvili to nabihalo, ale nakonec prd. A mam tam data pack 1 a 2... Nemuze to byt vazne tou velikosti HDD? nebo nemusim mit postupne V1 -> V2 -> V3? Zkusim to jeste jednou s tou V2 a uvidim... Z kama jsi tu V3 verzi stahl? Na www.onlyproevolution.com jsem ji nenasel. Tak ja mam xko PHAT arcade s 20GB HDD + exterak tak nevim jak je to s tema podminka mit min 20 GB HDD. Ja naposledy zkousel ten datapack 3 s verzi V2 a nejak to neslo :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Hele lidi PES2013 mi zacal sekat,zacina to kolem 60 minuty-proste se to obcas zacne trhat a fakt nevim cim to muze byt.Dela mi to jen tahle hra ale predtim to nedelalo.Zkousel jsem to hrat dokonce i z CD i bez patche atd a porad to dela.Nemate nejakou radu?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Leden 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2013 hele me se nekdy stane ze se zasekava zvuk ale po delsi dobe ale jen parkrat spis prska.. nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Jede někomu ten patch V3?? http://forums.onlyproevolutions.com/viewtopic.php?f=57&t=987 Když jsem V3 nahral na V2 a přepsal všechno jak je v návodu tak mi to hodí chybu před zpuštěním do menu hry a nejsou tam žádné licence.To samé mě dělá i když V3 nahraju do xka bez toho aniž bych tam měl V2.Nebo musím mít oficiální data pack?? Přece V2 jsem nahral do xka a fungoval-V2 žádný data pack navíc nepotřeboval. Můžete mi prosím s tím poradit kdo ví čím by to mohlo být ?? díky moc lidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochic Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Musis mit data pack 1,2,3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Musis mit data pack 1,2,3 Diky zkusim to ale musim najit z kama stahnu data pack 1 a 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 (upraveno) Mate lidi nekdo zkusenosti v porovnani PES 13 xbox verze a PC verze? Upraveno Březen 4, 2013 uživatelem Krabbio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Květen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 Má někdo zkušenosti s vložením patche do xbox 360? Aby tam byli licence a správný loga týmů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.