Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro evolution soccer 2013

Krabbio

Recommended Posts

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak já po demu musím říct že jsem rád, že jsem hrál ze série PES jenom demo PES 13 a už se na to ani nepodívám natož abych to hrál :D Fifě to nesahá ani pod kotníky, vidím jasného víteze FIFA13 X PES13. Nechápu jak to může někdo hrát :D, když je fifa, to je jak kdybych hrál fifu 94 :D no aspon graficky to tak vypadá.

:thumbup: :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Antipeskaři děkuji za názory :D Tak dnes jsem zase hral demíčko a fakt mazec.Jde vidět že konami spolupracovalo s hráči PES.Fifa 12 jsem hral celkem často ale tohle demo je lepší.Proti fifě nic nemám,taky si jí občas zahraju protože všichni kámoši pes nehrají ale já mám pro tento rok asi jasno.PES 13 oproti PES 12 mnohokrát lepší.Fifa je taková arkáda.

Odkaz ke komentáři

no mě to případá spíš naopak s tou arkádou, ale nebudem tzo tu rozvádět :D

ale třeba animyce skluzů mi přišli skvělé oprot fifě.

a než jsem si demo (nechápu proč bylo bez komentáře? :( ) normálně zahrál tak jsem strávil půlhodiny v options bo hrači hráli sami běhali s míčem a já jen mačkal střelu a nahrávku :D a stejně jak jsem měl vše na manual tak mi tam prostě ten počítač furt hodně pomáhal se vším :(

Odkaz ke komentáři

Já jsem začínal, ještě když bylo před PES, FIFPro a to na tu dobu, byla nejlepší fotbalová hra. PES jsem hrál výhradně na PC, konzoli jsem neměl a nejlepší zatím ze série hratelnostně byla myslím PES 4 a PES 6. Od roku 2010, co jsem si koupil Xko, tak nastal obrat. PES na Xku téměř pro mě nehratelnej, vyzkoušel jsem FIFU, ke který jsem měl averzi a byl jsem mile překvapen. Fifa podle mě, od té doby vládne fotbalu a to se dá říct, že dvojnásobně na konzolích. Byl jsem velkým fanouškem PSA, ale co mám konzoli, tak na FIFU nedám dopustit.

Odkaz ke komentáři

http://cs.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer

Pro Evolution Soccer je název série počítačových her od softwarové společnosti Konami, která si dala za cíl vytvořit co nejvěrnější simulaci fotbalu. Na rozdíl od konkurenční série FIFA Football od společnosti EA Sports, která se soustředí spíše na arkádové pojetí fotbalu a jeho přitažlivou grafickou prezentaci, se série PES soustředí na co nejvěrnější přenesení všech fotbalových reálií do virtuálního světa.

Přesně tak to vidím i já :-) No tak to vidí asi všichni co hrajou pro evo. Fifu vám neberu, je asi pravda že působí graficky líp ale mě o grafiku nejde. Takže pro mě PRO EVO...

Odkaz ke komentáři

Pokud jsi hrál Pro Evo 2012 na Xku/PS3 a FIFU 12, tak musíš uznat že hratelnost je u FIFY lepší.. Na PC třeba ne, to od roku 2010 nevím, ale stáhnul jsem si třeba teď demo PES 13 a věrná simulace fotbalu oproti sérii FIFA mi to teda nepříjde. Nebo "simulaci" fotbalu tam jednoduše nevidím. Říkám, dřív na PC jsem na nic jiného nedal dopustit, než na PES, ale když člověk přešel na konzoli, tak FIFA na konzoli je ve všem prostě lepší. A nebavím se tu o grafice a licencích..

Např. Podívejte se na chytání brankářů. Brankář ve Fifě chytí míč a reálněji ho rozehraje, vyhodí spoluhráči, než v Pro Evu.. Kdo hrál, asi ví, o čem mluvím. Obě série, jak FIFA, tak Pro Evo, se snaží přiblížit co nejreálněji pohyby, chování hráčů reálnému světu. A podle mě, jako nezaujetého hráče obou sérií, se to daří zatím Fifě.

Odkaz ke komentáři

Já hrával už na PSX Pro Evolution Soccer 2 !! Dívej já se tu nechci hádat s lidma kteří hrají fifu a nemají rádi PES. Je to tu každý rok dokola pořád stejná písnička. Já a kámoši hrajeme PSA protože je pro nás fifa prostě o ničem-je to arcáda a to nás nebaví. Občas si zahraju fifu 12 s mladším bráchou od mladé,protože on Psa neumí ale já vyrůstal na psovi a zatím při něm zůstanu.

Jo a hratelnost vždy byla u EVA lepší. Proto hrajeme EVO.

Odkaz ke komentáři

Nevím, asi jsi nečetl můj první příspěvek, kde píšu, že jsem začínal na Pro Evu. S kámošem jsme jako malý hráli ještě ISS na PS1 a v té době nejlepší fotbal.. Ale jak říkám, od roku 2010 jsem na Xboxu zkusil FIFU a Pro Evo... A FIFA mi příjde na Xku hratelnější...

Odkaz ke komentáři

Pravda je že zapření fanoušci si budou prosazovat to své, ale za mě je určitě fifa reálnější i hratelnější a věrohodnější simulace fotbalu než zmiňovaný PES. EA sports začal do svých her dávat Impact engine který je pro mě rozhodně veliké +! A simulace fotbalu bez licence?

Odkaz ke komentáři

Na PC se licence řešily patchem a různými dalšími způsoby. To ale na konzoli s těží uděláš a pokud máš originálku, tak určitě ne. Doba se mění a Konami v tomhle směru strašně zaspává a nikdo neví, kdy se vrátí na vrchol, jako to bylo dřív. Jsem fanda Pro Eva a Fify, ale už po několikáté říkám, na konzoli od roku 2010 vévodí Fifa..

Odkaz ke komentáři

Tak nevím jak to vypadá na PC protože jsem odkojený na konzoli ale co vím jistě tak všichni co hrajeme u nás Evo tak všichni jen na konzoli a všichni hrajeme jen Evo protože nás Fifa nebaví-je to arcáda a jelikož hrajeme fotbal tak chceme být co nejblíž realitě. Vím že místní FIFAFANS napíšou že je to blbost ale lidi. Kdyby byla fifa tak jednoznačně lepší jak píšete,má licence atd. Proč bychom Evo vůbec hráli. Přece máme důvod Evo hrát.

Odkaz ke komentáři

Na pc vladne PES,ale na konzolích vládne fifa...

Hrál jsem na xboxu pes 2012 a co se tyče golmanu hruza a to už mě odradilo na dobro...

Naprostý souhlas.... nejdřív sem měl jen PC ...originálku PES2010 i PES2011 něco parádního, oproti FIFA10-11 na PC prostě bombička!!! Pak sem si koupil Xko a že si teda pořídím nové PES12 už na Xko.. Moje zklamání bylo obrovské:cry::cry: ...kupoval sem to hnedka jak vyšla na trh já nevím za 1000Kč +- a fakt hrůza oproti FIFA12 co sem si stáhl demo.

Tedkon jsem stáhl demo PES13, byl jsem zvědavý na novinky, které se bohužel nedostavili, je to to samé v bledě modrým ... tak že budu kupovat novou FIFA13 na Xbox musím uznat naprosto NUMBER ONE !!!:!:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Já teda nevím, jestli se bavíte o novém PES 2013?! Protože to je co se týče hratelnosti naprostá bomba! Golmani nejsou nějaká překážka, první dotyk s míčem, 360stupňů pohyb hráče, krásný kombinace a na manuál jedna báseň 8) Pokrok v hratelnosti dost podstatnej, 12ka byla hrozná. Grafika malinko vylepšená, lepší menu a přehlednější kalendář v sezonách. Pak UEFA CHL a Evropská liga, to je bomba.

Fifa právě žádnej zázrak (po odehrání dema), orptoi původnímu se to hratelně nezměnilo, měl jsem zálusk na novou karieru (odehráno třeba 7sezon ve FIFA 11, 12), ale kvůli tomu si ji kupovat nebudu.

PES 13 mě zatím nadchnul a jelikož ho hraji od 98čky a po pár letech se to vrátilo k té realistické hratelnosti, je to pro mě radost hrát. Pro fanouška série jasná volba, FIFAřům se to bude těžko rozmlouvat :)

Odkaz ke komentáři

Já měl vždy raději PES už od dob snad druhého dílu, potom s nástupem next gen konzolí a next gen verze FIFY se situace celkem srovnala a FIFA mě dost překvapila. Ale poslední dobou se přikláním zase na stranu PES po tom, co jsem zkoušel demo jak PES 13 tak FIFY 13. Řeknu to takto, FIFA je lepší snad ve všem mimo fotbalové hřiště, ať už menu, více licencí, reálnější a více "televizní" záběry před zápasem, při přerušení atd. Ale co se týče fotbalu samotného, tam jasně vede pro mě PES. Ve FIFĚ se totiž i přes ten next gen pokrok pořád drží určitý hratelnostní stereotyp, snad každý zapas mi připadá stejný, pořád se odehrávají stále stejné situace, stále stejné góly. S 99% jistotou vím, kdy gol padne a kdy ne atd. Kdežto v Pro Evu je každý zápas stejně jako ve skutečnosti naprosto odlišný, během zápasu spousta různých hernícu situací, které se odehrajou, střely z různých pozic a za různých okolností, které jsou tím ovlivněné a pokaždé jiné a celé to evokuje mnohem mnohem více reálný zápas. Kdežto ve FIFĚ člověk odehraje pár zápasů a pak už se vše opakuje.

Abych to shrnul, mám rád obě série. FIFU jsem hrál dávno před tím, než Pro Evo vůbec vzniklo. Každá má své plusy a mínusy. Ale když bych se měl rozhodnout jestli koupit FIFU 13 nebo PES 13, tak bych šel do Pro Eva.

Odkaz ke komentáři

Tak lidičky po pár dnech hraní můžu v klidu říct že tento fotbal je super. FIFU 13 jsem stahoval jen kvůli desetiletému bratrovi od mojí protože on hral jen FIFU. Teďka hraje u mě PES 13 a říkal že se mu to líbí víc že je to takové živější a ten fotbal se uplně víc podobá opravdovému fotbalu. Já se v klidu směju a říkam mu: A proto my hrajeme PES a ne FIFU :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu