Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Potvrzeno - Pandoras battery jde vytvořit i ze Slim baterie !!!!


tekken90

Recommended Posts

Videos Tags: Hellcat

Thanks to a timely tip from bobtentpeg, we've just gotten video evidence of some people turning their PSP Slim's battery into a Pandora battery. The two videos from Xibit1987 and oorganic show off the means by which anyone can use Hellcat's Pandora Maker kernel 3.xx with the Slim battery to create a Pandora battery of their own.

According to what we've been able to find, Xibit1987 essentially began the process by taking a chance with Hellcat's Pandora Making application. You see, Hellcat himself stated that the app shouldn't be used with the PSP Slim battery. Despite this, Xibit (and then oorganic) decided to try it out, following the same basic instructions as the Pandora-making for PSP Phat batteries, and it managed to work.

In any event, here are the two videos for you. You can check them out for more information on how they did it, with Xibit's (the first video) having some audio directions thrown into the mix. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=b_R35OhBiVw

http://www.youtube.com/watch?v=hal39M8WQrE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dělá se to přes normální 3.XX instaler ;)...návod je u Pandory

http://www.console-forum.net/showthread.php?t=11173

nechapu jak jeden a ten samej program predtim najednou vsem "nicil slimacke baterie" a najednou ten samy program a vse ok.. divny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mi ňáko neleze do šišky že to předtim nešlo a teďka to jak mávnutím kouzelnýho proutku de. Takže když udělám tu pandoru baterku z SLIMákovy baterky tak ji neznicim jo? Je to na 100%??? :bash::bash::bash:

Tekken před chvílí psal že to zkoušel. Nebo mu nevěříš?:blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

No ale nba vytvoření té pandory a karty musíš mít ještě jedno PSP s custom firmware.. ať už slim, nebo FAT... ale myslim že ho můžeš poslat třeba tekkenovi nebo mě poštou a pošleme ti to zpátky(dělal jsem to takhle klukovi ze soběslavi a z pardubic, ale tekkenovi to více lidí posílalo poštou).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Je vidět že většina lidí se neobtěžuje číst text kterej je jinou řečí než rodnou . . .

Ve zkratce je tam psáno že týpek co to naprogramoval (Hellcat) řekl že jeho program nenmůže být použit pro sllim baterii a tak se rozšířila fáma že ten program ničí slim baterky , ale přesto se našli dva švarní jinoši (:D) kteří i přez nebezpečí zkusili přesně podle instrukcí použít postup na svou slim baterii a zjistili ,že to jde . . .

takže žádný mávání kouzelnejma proutkama

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu