Krokus Jumbo Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 No ukazovalo to DirectX ale instalovat jsem nemohl protože mám nejnovější verzi DirectX,takže nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokus Jumbo Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Už jsem na to přišel :D změnil jsem rozlíšení.A děkuju za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Vždiť jsem to ze začátku doporučoval ab yjste si pohrál s nastavením :D Není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokus Jumbo Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 :D já to našel na nějakým fóru a tam bylo to rozlíšení a funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokus Jumbo Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 A kdyby náhodou je mi ještě 14 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 nj,radši se předem vyjadřovat normálně než potom schytat nadávky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.