Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár otázek k 3DS (XL)


JanisXP

Otázka

Tento týden si plánuji objednat 3DS XL a tak mám pár otázek, které by mě před koupí zajímaly. Především jakou flash kartu na DS hry zvolit, koukal jsem na pár témat o těchto kartách, ale většinou jsou zastaralé a vstahují se hlavně k DS. Jaké jsou rozdíly mezi GOLD, SILVER a dalšími edicemi? Lze updatovat FW flash karty bez dalšího DS? Celkem mě zaujala Augment reality, vím že to není na 3DS tak dobré jako na Vitě, ale zajímalo by mě jestli se chystají nějaké hry využívající tuto funkci. Jde si na 3ds "dobýt" nintendo body přes takovou tu point card se kterou se dalo platit na Wii? Máte už někdo XL verzi?

Díky moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1.) flash karty? mas na vyber asi tri ktore by som odporucil a to acekard 2i (www.acekard.com), supercard ds two (eng.supercard.sc) alebo R4i-SDHC 3DS (r4i-sdhc.com)

2.) rozdiely medzi gold, silver atd...to nech ta netrapi..to su vacsinou fake klony r4 karty...

3.) updatovat fw karty ide len na tom ds na ktorom este neni novsi fw na ktorom uz karta nejde...na 3ds sa fw updatuje automaticky pokial mas permanentne pripojene 3ds k netu takze v takom pripade bud kasli na flash karty alebo si kup aj ds lite...pokial to chces robit na tom ds na ktorom aj hras tak vzdy musis pockat kym vydaju fix na kartu, cize najskor updatnes tu a az potom mozes updatnut 3ds...ked mas ale doma wifi a budes sa pripajat na net moze sa stat ze sa automaticky updatne a karta ti uz nepojde...

4.) argument reality pouziva viac hier...cize to neni len funkcia ako taka co ma samotne 3ds s tymi aplikaciami co su tam pred instalovane...pokial viem dokaze to pokedex 3d alebo nintendogs...

5.) hej ide to ale osobne si myslim ze je lepsie dobijat cez kreditku...

6.) btw k 3ds xl sa nedodava nabijacka...tu musis dokupit zvlast...ja len ak by si o tom nevdel a nebol potom prekvapeny ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A je některá z tech karet v něčem lepší nebo to je opravdu jedno kterou z nich vyberu? WiFi právě doma nemám a to je taky důvod proč bych peníze na 3ds radši dobýjel přes tu kartu, nechci zadávat svoje údaje o kreditce na nějaké cizí WiFi. (Možná je to jen moje blbost a neznalost, IT není uplně můj koníček) S tou nabíječkou to vím, je to škoda, ale s tím asi nic nenadělám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

akurat ze ten fw na 3ds sa oplati aktualizovat pretoze obcas tam su dobre novinky...

no a rozdiel v tych kartach je asi takyto:

1.) R4i-SDHC - je asi najlacnejsia a casto vychadzaju updaty aby isli nove hry...

2.) Acekard 2i - updaty nevychadzaju tak casto ale zato ma karta nejake tie funkcie ako spustit bez problemov hry ktore maju anti piratsku ochranu..

3.) SuperCard DS TWO - je z nich asi najdrahsia...mozno o nieco lepsia ako acekard co sa tyka spustania hier a navyse ma zabudovany chip..cize ma tam nejaky multimedialny prehravac a dokaze emulovat aj gba hry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Promiňte že se vám do toho míchám, ale zaujalo mě, že se na 3DS dají používat Points Card. Ty se daj vyměnit za ty hvězdičky v Nintendo clubu ne? Sice jsem ještě nepřišla na to jak na Nintendo club, ale tak to snad časem... Nevíš kolik za ty body tak je? Nebo se pak cena softwaru zobrazuje v těch bodech?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu