connor kennwey Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 AHoj 1.)Je to free ? 2.)Pokud si stahnu tu hru na PC a udelam treba lvl 15 , muzu s tím samým ůčtem hrát na PS 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 1) ano 2) myslim ze ne ale nwm no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAckCZ Odesláno Srpen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2012 Je to free a účet máš na ps3 a pc oddělený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Hoj, už je to pár týdnů co jsem si hru stáhnul ale měl jsem úraz a tak jsem nemohl hrát no a teď si to chci zahrát, vše jsem zaktualizoval a dal PLAY ale vypisuje to chybku You need to setup a subscription. Please click here to start this process. Chci to hrát jen zadarmo jinak ne..jak na to ? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.