CondexoCZ Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Ahoj,lidi potřebují pomoct.Mám Windows 7/Xp,ale na Windows 7 mám černou obrazovku kvůli nelegálnímu OS,nechtěně jsem spustil update(DEAKTIVACE cracku).Chtěl jsem jít na Windows XP,ale nefunguje mi,tím bych smazal svazek disk D,kde mám Windows 7 uložen a pak bych udělal nový oddíl v příkazovém řádku(cmd). Jak mám ten Windows 7 z disku D,který momentálně používám a Disk C ,na kterým je XP,který nepoužívám,ale nefunguje.Mám smazat oba dva svazky? Restartovat PC a nabotovat to tam přes USB flash na kterým Win mám. Prosím o radu,postup,návody.Budu nesmírně vděčný a také nejlíp jak se přes USB FLASH botuje,umím jen trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 a nebylo by lepší ten win7 prostě zlegalizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Nejprve by bylo vhodné tu otázku položit trošku zrozumitelněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 i když tam máš černou obrazovku tak to můžeš ještě cracknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asty11 Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Poradíte mi někdo jak cracknout win7? Mám také černou obrazovku a dole napravo v rohu na ploše napsáno .. Tato kopie systému windows není pravá. Zadával sem několik cd klíčů, ale nefungujou. Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Poradíte mi někdo jak cracknout win7? Mám také černou obrazovku a dole napravo v rohu na ploše napsáno .. Tato kopie systému windows není pravá. Zadával sem několik cd klíčů, ale nefungujou. Tak nevím Tady to máš.. http://uloz.to/xE8C4Ng/rewat226-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.