hamsterkocz Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Ahoj kde mám koupit Flashovací Kartu Acekard 2i na dealextreme ji nemaj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Neni to flashovaci karta. A koupit se da kdekoli -> jen musis umet HLEDAT. Mrkni se treba do sekce BAZAR - PRODAM... hazel jsem tam nejake linky na eshopy. Nebo muzes zavitat na GBATEMP stranky, kde maji velmi dobre zkusenosti s ruznymi eshopy a s nekolika spolupracuji, takze tam i najdes odkaz na osvedceny shop (s tama jsem vetsinou cerpal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Ok díky stejně se pořád rozmíšlím mezi psp a nintendem .na nintendu se mi líby hodně těch hřiček ale zase u psp bych už měl předinstalovany fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hamsterkocz
Ahoj kde mám koupit Flashovací Kartu Acekard 2i na dealextreme ji nemaj ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.