Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rada pro začatečnika update flashe na PSP

hamsterkocz

Otázka

Ahoj ve středu mi přijde flashle PSP a asi ta bude stary flash tak jestli by jste mi tu mohli hodit ňáky novější který bude peramentní ať ho nemusím pořád obnovovat.A eště se chci zeptat jak potom tam mám dát ty hty mini nebo jak se jmenujou z PSN když si jí stahnu z ňáke stranky.Díky doufám že všemu rozumíte:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Jo jo tam už jsem se díval škoda že ty PSPčka tak uapadaj:( musím našetřit na PS vitu:(

Kasli na psv to je lepší koupit xxbox nebo ps3. Jo psp sekce upadla myslim si ze dva roky te bude bavit. Dobry hry jsou god of war 1,2, socom 1,2,3, buzz, chili con carne nebo dantes inferno, killzone :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Já chci halavně fifu :D xbox 360 mám a jak jsem se díval naa ty hry třeba taky mě dokážou zabavit ňáky ti minis hry např angry birds

jinak to GOW,socom Grand turismo,NFS undercrover ,patapon,litle big planet se mi tky líbí sry za chyby těch jmen her ňák to eště neznám

Odkaz ke komentáři

• 0
wow na to jsem se tky díval vipadá to luxus :D nato potřebuješ ten emulator z PS 1 ne ? eště luxusně vipada motor storm artic edge a GTA VCS

staci si to najit upraveny a hodit do slozky GAME vyhledavej "psx crash team racing", moznostiv pspcku je vic muzez ho upravit pomoci pluginu, zmenit gameboot (uvodni animace pri zapinani her) nebo cheat ty jsem hodne vyuzival :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu