ctverec23 Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 zdarec vsem, mam novou sestavu od geniusu - sw-hf5.1 4500 zapojenou pres 3 jacky do zadniho panelu v pc. chvili mi trvalo to uvest do provozu, musel jsem si pohrat v pc ve spravci zkuku realtek. jenze, kdyz pustim hudbu z youtube, hrajou vsechny bedny, ale kdyz pustim mp3 z winampu, nebo kdyz pustim film z kmplayeru hrajou mi jen predni bedny.. zadni bedny, stred a subwoofer ne.. vubec netusim, co mam delat.. kdyz jsem to zapojoval, vzdycky vyskocila ikona a ja uvedl, co jsem zapojil.. nejprve predni, pak stred/subwoofer a nakonec zadni.. jak ale rikam, pri pusteni pisne z winampu mi hrajou jen predni bedny.. ps: pri hrani her jede zvuk taky normalne ze vsech beden.. ted jsem navic zjistil, ze kdyz jsem pustil jinou skladbu z youtube, najednou hrajou jen ty predni a zbytek vubec.. tak samo od sebe... v realteku klikam na jednotlive bedynky abych zjistil jestli hrajou a hrajou.. ale jinak vubec.. vi nekdo co s tim? zakl. deska je gigabyte ga-p67-ds3-b3 integrovana zvukova karta je Realtek ALC889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 protože mp3 je STEREO a film, pokud ho nestáhneš s AC3 zvukem je taky STEREO = 2 reproduktory = vše v pořádku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 a proc teda kamarad, ktery ma starsi model, nema zaden problem? a nestahuje filmy s AC3 zvukem a mp3 mu jedou taky normalne.. a proc mi na youtube jede skladba normalne, zapnu jinou a najednou hrajou jen 2 bedny a dam z5 tu skladbu, co hrala normalne a najednou hraje taky jen ze 2 beden? problem bude asi jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 asi to budeš mít špatně zapojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 zapojene to je podle navodu, precti si poradne muj prvni post, tam jsem popisoval postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlMann Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 a proc mi na youtube jede skladba normalne, zapnu jinou a najednou hrajou jen 2 bedny a dam z5 tu skladbu, co hrala normalne a najednou hraje taky jen ze 2 beden? --------------------------- Gaining Truth of Life From TVs --- How I Met Your Mother Season 7 DVD, Just Enjoy Yourself for Fun! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.