daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Sháním někoho, kdo mi udělá flash PSP 1004 v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 je nějaký problém? - kabel můžu během hodinky mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 tak kde by jsme se sešli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 co třeba vaňkovka? bereš si notebook, aby se to dalo udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 áno to asi jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ok, tak v 18hod ve vaňkovce? a kde konkrétně a jak se poznáme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 nebo víte kde je Dělnícký dům? (Židenice) Vaňkovka je přeci jen poměrně daleko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 mám lehké tušení, kdo to tam je - tak snad to najdeme :-) Takže v 18hod u dělňáku? A jak tě poznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 mmm to netuším ale moc lidí tam nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 no to je asi fakt - takže v 18hod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ano +- 18 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daneva Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 ok, tak já vyrážím pro ten kabel, takže za hodku pačko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
daneva
Sháním někoho, kdo mi udělá flash PSP 1004 v Brně
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.