WoKo_O Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Nastal ten spravny cas napsat Ježiškovi dopis s vasim pranim.. :arrow: Napiste kazdej svoje prani (treba i nemozne,) nebo dopis ktery chcete poslat Jeziskovi (virtualne) ....ja to pak poslu Jeziskovi emailem..:D :arrow: Tak sem s vasimi dopisy,pranim,a ja nevim cim jeste..;) :D Nejhezci dopis nebo prani bude oceneno 3000 pts..kdo chce muze este naky pts pridat.dva uz pridali..takze hlavni vyhra je 10000pts..;) sponzori :arrow: ski :arrow: Lukino007 ...endzoy..sranda musi bejt.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Woko udelej jeste sponzoring.. :) posilam ti 2000pts :) aby to stalo za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 no mě osobně se líbí tadyty přání Code:http://www.zasmejse.cz/vtipne-texty/vsechny-vtipy-a-vtipky/z-prani-pro-jeziska-1-6074/ Sám osobně bych chtěl..hezkou blondýnu....ve spodním prádle ovázanou stužkou a na ní napsáno :dělej si se mnou co chceš :DD jo a to prádlo by mělo bejt černý....možná průsvitný:D:):D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Já bych chtěl přední světlo a plasty na motorku kterou jsem naboural :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 ¨já si přejupeníze,páčsi šetřím na PS3:D jo a zasponzoruju ti 5000pts:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Poslal jsem ti 15poits :dozey: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 taaakze, ja bych si pral aby mi to vyslo s urcitou slecnou, aby me mela rada atd.:angle::D sice to neni naky xtra vtipny prani, ale uprimny 8) P.S.: kdy je uzaverka = kdy to bude vyhlaseny to nejlepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Já si přeju, aby jsi mě dal e-mail toho ježíška :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Ja bych si přál aby na me Ježíšek uz konecne prestal zapomínat a taky mi neco prines :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Tak,ja bych chtel hd televizi k xku,novej barák(treba na barandově),výherní sázenku sportky asi tak na 50mega,řidičák,auto treba Delorean,novej PC a jeste nejaky blbosti treba slimáka aaaaaaa...............uz nevim:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 já bych toho chtěl ale 1) chci maila na ježíška 2) chci mobil nokia N95 3) PSP slim 4) vsechny druhy karet na PSP co vysli 5) pořádnou babu nějakou kočičku 6) už fakt nwm co ale asi papír na kterym bude napsáno ze sem zdědil asi tak přibližně 100 mega a nějakou tu vilku a nějaky ty limuzínky apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Já nechci nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 ja chci prodlouzi pero o pul metru,abych se snim moh drbat na zadech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 J asi preju,aby mi konecne prines PSP a ne jako vzdycky POPstation...:(,uz me nebavi ten starej,malej displej:(...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Rad bych CELOU tuto stranku :) CHCI uz konecne udelat nabro NOVYCH moderatoru a chci mit pravomoce vetsi nez buh...a nez rixcz :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
socker Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 ja bych si pral aspon 2 mesice volna 1 000 000 BG kartu do psp a vsecky hry co sou a jenom bych paril a paril a paril az bych zblbnul jo a aby se po kazdejch 2 mesicich to prani zopakovalo :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Umět lítat ( bez hulení... viď minikingu... ) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 no tak PSP Slim star wars edition, nadupanej NB, PS3, flashnuty Wiii +Xbox 360 jako premii a klidne i toho NDS totom plazmovku do pokojíku nadupanej kompl hodně rychlej net ale opravdu hodně :D samí 1ky ve skole, to je u me nemozny :D nejakejch tech par milionu :D dekuju moc :) :lol: malem bych zapomel nejaky PDAcko :D:D:D a lejzrovou tiskárnu :D:D:D a jeste jednu vec nekde sehnat lupen na fytyho do práglu :(:(:(:'( pokud se toho všeho někdo ujme a posle zadarmo domluvime se prez PM jaka je ma adresa :D:D:D:D:lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 ci mít šťastný a harmonický vztah s mojí markétkou ( funguje to zatim krásně ) a pak bych chtěl dobrý známky ve škole..... a aby už kurva konečně vyšel Manhunt 2 na PSP Snad se mi to splní ! Děkuju :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 být bůh-umět vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 To já chci PSP s PS3+WII+X360 spojený všechno dohromady do jedný konzole:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Takže za 1) Dobré výsledky ve škole a hodně zdaraví:!: 2) Abych objevil příbuzentské vztahy mezi mojí a Billovo Gatesovo rodinou 3) Přeji si aby Narliza nepropad 4) Přeji si aby SportClub neupad 5) POSLEDNÍ PŘÁNÍ JE ABY SEM NIKDO NEDÁVAL TY POŠAHANÝ VÁNOČNÍ SMAJLÍKY:!: :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Přeji si milý Ježíšku jen toto 1 ) Aby hnědočeši začali pracovat 2 ) Aby se zlegalizovala marihuana 3 ) Aby přestali chodit lidé s bradavicemi na bazén 4 ) Aby v McDonaldu začali dělat muj oblíbený Jablečný štrudl 5 ) Aby všichni začali poslouchat Punk 6 ) Aby majitelé psu uklizeli výkaly 7 ) Aby VyVolené vyhrál Radim 8 ) Aby mi nedával už Tekken ban za nic 9 ) Aby konečně dostal Bush rozum 10 ) Aby před White Housem stál obrovský transparent "I Hate USA" 11 ) Aby si nácci nechali narust vlasy 12 ) Aby se zakázala Onanie 13 ) Aby se slevnila Antikoncepce 14 ) Aby MIMINA nekřičely 15 ) Aby mě každý oslovoval Velmistře Lanci 16 ) Aby se už nikdy moje posty neobjevovaly na www.lamer.cz 17 ) Aby se mi čistily zuby samy 18 ) Aby se Michal oženil s jeho kráskou (Vem si Mě!) 19 ) Aby mi dal Bulk icq na Ewičku Farničku 20 ) Aby Dante dohrál Portal 21 ) Aby si Typeczek napsal jeho pravý věk na Profil 22 ) Aby dávali Ordinaci v Ružové Zahradě každý den v 20:00 23 ) Aby jsem už nikdy nepsal tak trapné posty jako je tento 24 ) Aby se všem splnily jejich neuskutečnitelné přání! Děkuji ti Ježíšku za přečtení tohoto unavného Dopisu a jestli mi nesplníš všech 24 přání,tak...TAK!!! I <3 ALL!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Zdravie a dobre znamky v skole... a aby "umelci" ako Fifty Cent skoncili na scene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 tak ja bych toho chtel moc tak asi mam psat za 1) pak za 2) atd ze Takze za 1)bych chtel uz mit 18 Takze za 2)uz bych chtel auticko (ne na dalkove ovladani) Takze za 3)bych chtel nejakou peknou babu ne jako ty vsechny ostatni Takze za 4)uz bych chtel nejakej ten barak Takze za 5)bych chtel zdedit nejakej bill gatesuv vydelek z microsoftu celou jeho firmu a vsechno mozny a taky bych chtel bejt nejvetsi a nejlepsi tuningovy a hardwarovy opravar na psp foru dekuju ze ste to cetli az dokonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.