jak.to Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Hele woko...jen bych rád věděl jak přídeš na to jaký přání je nejlepší když je jich tu asi 40.................já vim že je uzávěrka až 24.12. ale už by si náký to hlasování moh udělat že.......ptž jesli to budš rozhodovat ty ..tak sry ale to nedopadne moc dobře::DD:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 casu dost..:D este se neco vymisli..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Byl sem celej rok hdnej jako andílek tak bych si přal něco jinyho něž ponožky v krabici od sušenek :) ! jinak chci aby mi šlo psp , a abych měl doma konečně klid! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Mily jezisku,preji si 1) Silikony,ale aby byly vetsi nez ty pameliny 2) Abych byl Mod na CS a Console-forum.net :lol: 3) Penis,vseci se my smeji ze ho mam malinkatej :D 4) Mohli by vynalezt lek na Hiv.. a za 5) (to jest posledni prani) abych vyhral tech 10 000 pts :thanks: btw. zdravi,penize atd. blabla to je SamoZrejMoSt :) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 To Jesus Christus ml.: Já bych chtěl hrát v Dannyho Parťácích, kde bychom udělali tvojí banku, a abych z toho měl slušný prachy a pak mohl založit svůj vlastní stát se svým vlastním náboženstvím, v němž bych byl bůh. Postupně bych svůj stát rozšiřoval a nakonec bychom měli větší rozlohu než Rusáci. Pronajal bych ti pár kilometrů, na kterých by sis postavil sklad dárků a já tě mohl okrádat o nový PSP Ultra Slim 14-ky a Playstationy 28-ky. Děkuji za pochopení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Stačí si představit vše na světě, a vyjde vám moje přání. (Až na chdý domorodce s HIV:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Stačí si představit vše na světě a vyjde vám co bych si přál k vánocům.(Až na chudý domorodce s HIV:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.