TheDaveee Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 Jak nahrát Update hry přes USB Flash Disk? Co budeme potřebovat?-Flešku(USB Flash Disk) nejlépe 2gb a víc. -Stažený Update hry. -Nainstalovaný program v PC Horizon. Tak a jdeme na postup... 1) Flash Disk nakonfigurujeme v XBOXU. Viz. http://support.microsoft.com/kb/981974/cs 2) Po nakonfigurování strčíme flešku opět do PC. 3) Ze stránky http://www.xbuc.net/ si stáhneme Update který pro danou hru chceme. 4) Zapneme program Horizon.Program by už si měl Flash disk automaticky načíst... 5) Rozklikneme si složku Title Updates.Na tu samou složku klikneme pravým tlačítkem na myši,zvolíme Inject File a najdeme si v PC stažený Update. 6) Chvilinku počkáme a Update se nam zachvíli v této složce objeví. 7) Po té strčíme flešku opět do Xboxu,a z flešky překopírujeme Update na HDD. ! ! ! Po zapnutí hry si sama najde Update ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Nevim proc ale horizon nainstaluju, zapnu a ukaze se logo Xboxu a to je vse dal se nic nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Super, funguje vyzkoušeno na black ops a modern warfare 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoxtaj Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 a co když nemám hdd, ale dávám tam jen DVDČKA ? pamět mám jen vnitřní a to 512 mb. To asi stačit nebude co :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janx1468624184 Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Ahoj, tuto metodu používám od doby, co mi xboxem prošel silent update. Většina her mi potom jde hned spustit, ale některý hry se spustí až třeba na šestý pokus. Do ty doby to píše chyby jako Unsupported Disc a Unrecognized Disc... až pak se to nakonec chytne a hra naběhne. Bohužel třeba Madden NFl 13 touto metodou nemůžu vůbec rozjet. Nevíte někdo co s tím? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dauda84 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 Ahoj,tuto metodu používám od doby, co mi xboxem prošel silent update. Většina her mi potom jde hned spustit, ale některý hry se spustí až třeba na šestý pokus. Do ty doby to píše chyby jako Unsupported Disc a Unrecognized Disc... až pak se to nakonec chytne a hra naběhne. Bohužel třeba Madden NFl 13 touto metodou nemůžu vůbec rozjet. Nevíte někdo co s tím? Dík Unrecognized Disc toto mi pise nhl 13 call of duty modern war fare 3... nevim co to je.... sileny a pritom je nhl 13 xgd2 .. a nejede mi to :-((( kdo vi coo stim at poradi :-)))) diiiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janx1468624184 Odesláno Prosinec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2012 Tak s těmito hrami problém nemám... když nahraješ title update podle návodu výše, tak by ti to mělo normálně jít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dauda84 Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Ahoj a jaky horizon mas??? jednou jsem ho mel.. a ted mi vubec zadna verze nejde .. mam win xp. des hruza... hry si vypalujes sam???? mas tumecahniku ihas??? dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 ještě otázka musím mít flash na xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dauda84 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 ZAjimave toto to pise Unrecognized Disc ale hra jde nainstalovat na disk -... tak to mi hlava nebere..... CO JE TO???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITeeC Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Ahoj, jde to i na konzoli s RGH? Mám na extenim disku nahraný minecraft xbla a chtěl bych si ho updatetnout na nejnovější, protože je to hodně zastaralé. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daliborhomola Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 Ten update hry je pouhá aktualizace, nebo je to update že neoriginální hra pojede na neupravené konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twangy Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Ve chvíli ,kdy dám Flash disk do Xboxu , najdu si hru a navolím Copy -> HDD ukáže se mi tabulka s nápisem "This item can't be moved or copied." zkoušel jsem to u 3 updatu... Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Ve chvíli ,kdy dám Flash disk do Xboxu , najdu si hru a navolím Copy -> HDD ukáže se mi tabulka s nápisem "This item can't be moved or copied." zkoušel jsem to u 3 updatu... Co s tím? už jsem dlouho neupdatoval ale myslím že jsem měl stejný problém a místo copy jsem dal move tuším, zkus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Mohu se zeptat jak je to s updatem hry pokud mám RGH ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITeeC Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Mohu se zeptat jak je to s updatem hry pokud mám RGH ? Normálně to uděláš podle toho návodu. Pak najedeš na hru dáš Y, manage title updates a aktivuješ ten update a mělo by to jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 A nestačí jen ten update stáhnout, dat přes FTP do složky se hrou a pak dat to y a manage .... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITeeC Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 A nestačí jen ten update stáhnout, dat přes FTP do složky se hrou a pak dat to y a manage .... ?? Tak to nevím. Můžeš to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 super díky moc, funguje v pohodě a dokonce i na Windows 8 x64, což je sám o sobě zárak :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITeeC Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Chtěl jsem se zeptat, jestli se musí shodovat Media-ID updatu s Media-ID hry. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 (upraveno) Už nic je to vyřešeno Upraveno Červenec 13, 2013 uživatelem Carl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenka Skočka Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 Dobrý den, z vlastní zkušenosti mohu doporučit web http://hraj.to Myslím, že výběr je tady parádní a já nevím, co víc bych si od podobného webu přála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Dá se stáhnout ten Update i bez toho, abych muse vyplňovat nějaké osobní údaje a tel. čísla či já nevim co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Duben 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2014 Nejnovější Update stačí uložit na flash disk http://www.xbox.com/system-update-usb Postup v CZ - http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system/system-updates-info?icid=furl_update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volvik77 Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 a co když nemám hdd, ale dávám tam jen DVDČKA ? pamět mám jen vnitřní a to 512 mb. To asi stačit nebude co :-))))) Pridavam se taky nemam HDD a hraju vse z dvd ale mam tam flashku 16gb na kterou ukladam savy atd. slo by to udelat nejak na tu flashku??? Diky za odpoved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.