sharemans Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2012 :!:Čau lidi.Od dneška je to k mání jako REGION FREE...hoďte to někdo na Share-rapid nebo Fastshare..Díky moc:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 tak co na hru říkáte? já si ji nemůžu vynachválit. takové městské akce mě baví.. libová grafika, plynulost a nejlepší je ten systém soubojů, ten je skoro stejný jak v Batman. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 tak co na hru říkáte? já si ji nemůžu vynachválit. takové městské akce mě baví.. libová grafika, plynulost a nejlepší je ten systém soubojů, ten je skoro stejný jak v Batman. :) Sice jsem to ještě nehrál , čekám až na nějaké recenze (embargo na recenze končí 14.8.012) ale dle shlédnutých videi mi to hodně připomíná serii Yakuza ... Defakto asi jen tím stejným prostředím a kulisami ale prostě si nemohu pomoct ale Yakuza multiplatform jako vyšítá :D Na hru se ale těším , dle informací spolupracovaly s tvurci Just Cause a koukám že se ta hra hodně od nich přiučila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 no nevím jestli se od nich přiučila. každopádně pokud máš save z just cause 2 tak máš možnost vzít si v savehouse oblek s tím hákem.. odzkoušeno a paráda :D jen je teda pro mě nejvetší nezvyk že auta tam jezdí na opačné straně :D do příchodu gta V mě to určitě zabaví :) i auta se ovládají dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Hru sem si stahnul asi 8 partu a pri rozbaleni nemam ISO ale ruzny soubory ze hry...neni to nahodou RGH verze? Nevim co s tim diky ;-) Odesláno z mého GT-S5570 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Hru sem si stahnul asi 8 partu a pri rozbaleni nemam ISO ale ruzny soubory ze hry...neni to nahodou RGH verze? Nevim co s tim diky ;-)Odesláno z mého GT-S5570 pomocí Tapatalk 2 Jo to je jtag/rgh verze ale už je i normální tak stahni tu.. Funguje někomu normálně ta swag verze? Mě to při spuštění napíše "the game couldnt start. try downloading the game again" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 ano já mám swag verzi a funguje mi naprosto v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Na rgh nebo dvd? Díky.. edit: už to vydim v podpisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Hra na dvd běží v pohodě na LT-3 a po úpravě v xbox backup creatoru i na LT-2. Mám obojí odzkoušeno a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Hra na dvd běží v pohodě na LT-3 a po úpravě v xbox backup creatoru i na LT-2. Mám obojí odzkoušeno a pohoda Ta uprava tim myslis topologicky data? :) predem dik! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Ta uprava tim myslis topologicky data? :) predem dik! :) jo myslím topologic data, já to hraju na LT-3 a brácha na LT-2, tak vím, že to šlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Srpen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 no nevim někde jsem četl že to na LT2 nejde... Ale tk ty to máš vyzkoušeno.. no spíš si počkám na RGH abych neplácal cash na dvdčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Je jiná verze jak ta swag? Pokud jsem to dobře pochopil, tak ta swag běží pouze na RGH? Sry, ale zase jsem to na chvíli přestal sledovat a jsem z toho zmatený. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 jo jo taky parim na lt2.pohodicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Tak jsem si to stáhl a chtěl vypálit. U 85% mi to hodí hlášku: Filed to read from file: swag-sd.iso Reason: Žádost nebylo možné provést z důvodu chyby zařízení I/O. Zkoušel jsem to 2x, 70,- korun v... Nějaká rada? Jinak postupoval jsem podle: http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 zdravim mam take lt2 a vetsina her co je na lt3 xgd3 me nejde ani kdyz upravim topology data chci se zeptat ostatni hry vam take normalne jdou a vse v pohode ? jen proste mam zmenit topology data na lt 2.0 vypalit a melo by to jet ? zkousel sem jine hry a nejde bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Jestli se to mění xbox backup creator, tak jsem zatím neměl problém až do teď se sleeping dogs, ale to bude asi problém v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 jo meni se to vtom vzdy sem to tak delal vse slo v pohode aktualizoval sem dashboard na tedka nejnovejsi a uz ani jednu xgd3 nemuzu rozjet ani ty predtim vypaleny ani ty co vypaluji ted nevim cim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Já mám poslední hru, Ompiádu v Londýně a jde mi a šla i švagrovi. Co máš za dashboard? Já mám v2.0.14719.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 olimpiada me taky jde ale to xgd2 .... vypaloval sem ted nedavno lolipop chivas a to me neslo zkazil sem 3 dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Aha, no já jsem to teď zase chvíli přestal sledovat, protože nevyšla žádná co by mě bavila. Až teď tohle, když zítra seženu DVD, tak to zkusím stáhnout a vypálit na jiném PC a uvidíme jestli to půjde, jestli ne, tak budu akorát nasranej, protože bych zkazil 3 DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Všechny nové hry jsem pálil na staré palírně a všechny šlapaly. Sobě pálím na LT-3 bráchovi pro LT-2, takže mohu potvrdit funkčnost. Je potřeba dash. v2.0.14719.0. Hry pro LT-3 je nutné po rozbalení projet programem abgx. Hry pro LT-2 se naopak nesmí tímto programem projíždět pouze upravit topology a pálit. Vypaluji zásadně v programu ImgBurn. Některé nové hry vyžadují pro spouštění z HDD tzv. MP3 trick, Někde se na tomto foru o tom píše -hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 angel mas ihas mechaniku nebo palis na normalni nejake jine ? ja totiz ihas mechaniku nemam a jakej ma bracha xbox zalezi prej aji na mechanike v xku prej ... me totiz nejdou ani hry co sem vypaloval predtim ktery sli drive sem uz menil topology data vse behala ale ted jak sem updatoval na dash 155740 tak uz xgd3 nemuzu zadnou rozjet nevim cim to muze bejt ps: mozna je to tip dashboardem protoze mam novejsi a driv me ty xgd3 hry taky sli nejdou az ted po updatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 Všechny nové hry jsem pálil na staré palírně a všechny šlapaly. Sobě pálím na LT-3 bráchovi pro LT-2, takže mohu potvrdit funkčnost. Je potřeba dash. v2.0.14719.0. To mám. Hry pro LT-3 je nutné po rozbalení projet programem abgx. Takže, když si stáhnu Sleepings dogs, tak to mám projet přes abgx? Jak ho mám nastavit? Vypaluji zásadně v programu ImgBurn. Já také Některé nové hry vyžadují pro spouštění z HDD tzv. MP3 trick, Někde se na tomto foru o tom píše -hledat No, hledání tady moc nefunguje, nebo já se v něm teda alespoň nevyznám, vyhazuje to zbytečně moc výsledků. Může někdo potvrdit, že rozjel sleepings dogs na LT.2.0 s dashboardem v2.0.14719.0. bez instalace na HDD? Pokud ano, může napsat i postu i při vypalování, krok za krokem, nechci vyhodit další peníze za DVD, 2 dvd v koši stačí si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 No, hledání tady moc nefunguje, nebo já se v něm teda alespoň nevyznám, vyhazuje to zbytečně moc výsledků. Může někdo potvrdit, že rozjel sleepings dogs na LT.2.0 s dashboardem v2.0.14719.0. bez instalace na HDD? Pokud ano, může napsat i postu i při vypalování, krok za krokem, nechci vyhodit další peníze za DVD, 2 dvd v koši stačí si myslím. Já mohu potvrdit funkčnost s LT+2.0 s dashem 2.0.14719, hry na HDD neinstaluji, když to chci hrát z HDD použiji audio trick. Hru klasicky zkonvertuji přes Xbox backup creator, dám přepsat topology data, zkontroluji to přes ABGX, pokud mi napíše First 12 second topology are blank nebo něco podobnýho. (červeně) tak mám jistotu, že to je pro LT2.0 a pak už stačí jen přes IMGBurn vypálit rychlostí 2,4x na Verbatimko a funguje všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.