chipomil Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 dnes mi nesmirne po ranu zvedl naladu orlydb a to takhle Darksiders.II.XBOX360-iMARS Region free minimal kernel 2.0.14719.0 chrochtam blahem taham piste dojmy ale bude to urcite libova gamesa aspon jednicka pro me byla 4 avatar avards 50A v hodnote 1000g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 odehrano par hodinek a dost dobry na muj vkus necekal jsem nastup tolika rpg prvku ale o to je to zajimavejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Jak se to hraje? Jednička byla dobrá rubajda je dvojka ještě lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 je to jeste lepsi z myho pohledu jednicka byla vyborna akcni adventura tohle je trosku otevrenejsi a vic rizly rpg par dialogu sbiras zbrane hadry po nepratelich penize kseftis s vulgarinem nakupujes i u jinejch mastodontnich typku a hlavne levlujes je to takovy komplexnejsi ale vobcas mi tam habruje vertikalni synchronizace jestli ji to ma asi dostava xbox pokourit edit: a ted jsem tam nabouchal 15dlc itemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Čau stahl jsem taky a vypalil na cd Maxell(DVD+R DL) vetsinou mi tam hry sly. Na jakem cd to mas ty? Když vložim dvd mam jen černou obrazovku.... :D A strašně si to chci zahrat nějaka rada? Edit: Už jde jsem vypalil iso.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 ja to nehraju z dvd mam rgh takze vsechno z hdd edit:pridany dalsi 2 dlc zatim 17ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcuss1468624588 Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Zdravím všechny mám takový dotaz, zasekl jsem se v misi The Cauldron je to ta mise jak jsi v těch kopkách či kde to je a otvíraš dveře pomocí těch modrých klíčů, no a já se zasekl za těmi druhými modrými, je tam takový ten kotel na lávu co když stalčíš to kruhové udělátko tak ten kotel jede nahoru ale opravdu nevím co tam dělat vyskočit se mi na to nepovedlo pořád padám do lávy tak kdyby někdo věděl co a jak tam budu vděčný :) a ještě bych se chtěl zeptat kam kopírujete ty dlc némám stím žádne zkušenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 no jasne zatlacis jede nahoru hned po zdi hop na nej prelist po nem na druhou stranu pak ho prelejzas jeste horem to tak tezky neni uz jsem na horsich vylomeninach je to zaplavny a zrejme pekne dlouhy edit: kdyz zamacknes a drzis levej analog vrana ti ukaze kudy jsem zapomel napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 mě tahle verze nefunguje vypálil jsme to ale v xboxu se mi objeví že disc je nečitelný. Vypálil jsem to na verbatimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomftom Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 mě tahle verze nefunguje vypálil jsme to ale v xboxu se mi objeví že disc je nečitelný. Vypálil jsem to na verbatimu U mě stejný problém :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 verze nxe?,verze flashe?,paleno na ihas?,projeto pres abgx na autofix lvl.3? bez informaci tezko radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Tak odehráno zatím 9hodin a můžu říct že bomba a ty lokace no parádá doufám že to bude až do konce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 verze nxe?,verze flashe?,paleno na ihas?,projeto pres abgx na autofix lvl.3? bez informaci tezko radit Lt 3.0, páleno přes Ihas, projeto přes abgx takhle jsem dělal pár her a všechny fungujou jen darksiders a sleeping dogs(ty co prvě vyšly) ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 tak verze dashboardu pokud je to dobre vypaleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Me tato hra taky nejede kdyz jsem ji vlozil do mechaniky nabidla mi hra misto menu nejaky Update. Tak nevim co s tim paleno na normalni mechanice, projeto abgx autofix na level 3, flash snad Lt 3.0 pri paleni jinych XDG3 her jedou vsechny. Dashboard 2.0.14719.0. Budu vdecny za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Me tato hra taky nejede kdyz jsem ji vlozil do mechaniky nabidla mi hra misto menu nejaky Update. Tak nevim co s tim paleno na normalni mechanice, projeto abgx autofix na level 3, flash snad Lt 3.0 pri paleni jinych XDG3 her jedou vsechny. Dashboard 2.0.14719.0. Budu vdecny za rady. No mělo by ti to jít mám taky LT 3.0 a DS 14719 vypálil jsem to ihas mechanikou a šlape to jak hodinky a žádný update jsem neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 Je v te hre i CZ jazyk nebo je jenom v PC verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 jenom v pc jestli to teda nekdo nevlozil oficialne jen pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2012 veeeelka skoda pac tj konzolovka jak svina a ja to budu muset hrat na PC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 veeeelka skoda pac tj konzolovka jak svina a ja to budu muset hrat na PC :( V cestine je to i na xboxu na share-forum.net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Srpen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2012 mno ja na to share forum koukal a pokud je jejich seznam prelozenejch her aktualni tak si myslim ze se mi nevyplati platit tam za vip bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safari Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Hele lidi chtěl jsem se zeptat, jak je ta lokace hned po tom co pokecam s tou kovářkou tak se dostanu na takový velký prostranství, a mě to tam nenačítá textury já vidim zem černě :( neví někdo co s tim ? lt. 3.0 páleno ihas a projeto v abgx .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Problem s Vsync je u teto hry asi bezny ze? Nebo nejake doporuceni jak tomu predejit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Koupit PC verzi a vynutit si V-sync v ovládačích. Ale vtipy stranou. U konzolí bohužel, pokud to neumožní tvůrci, tak podobné vychytávky jako je právě C-sync, nebo AA prostě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.