Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Darksiders ii

chipomil

Recommended Posts

dnes mi nesmirne po ranu zvedl naladu orlydb a to takhle

Darksiders.II.XBOX360-iMARS Region free

minimal kernel 2.0.14719.0

chrochtam blahem taham piste dojmy ale bude to urcite libova gamesa aspon jednicka pro me byla

4 avatar avards

50A v hodnote 1000g

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to jeste lepsi z myho pohledu jednicka byla vyborna akcni adventura tohle je trosku otevrenejsi a vic rizly rpg par dialogu sbiras zbrane hadry po nepratelich penize kseftis s vulgarinem nakupujes i u jinejch mastodontnich typku a hlavne levlujes je to takovy komplexnejsi ale vobcas mi tam habruje vertikalni synchronizace jestli ji to ma asi dostava xbox pokourit

edit: a ted jsem tam nabouchal 15dlc itemu

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny mám takový dotaz, zasekl jsem se v misi The Cauldron je to ta mise jak jsi v těch kopkách či kde to je a otvíraš dveře pomocí těch modrých klíčů, no a já se zasekl za těmi druhými modrými, je tam takový ten kotel na lávu co když stalčíš to kruhové udělátko tak ten kotel jede nahoru ale opravdu nevím co tam dělat vyskočit se mi na to nepovedlo pořád padám do lávy tak kdyby někdo věděl co a jak tam budu vděčný :) a ještě bych se chtěl zeptat kam kopírujete ty dlc némám stím žádne zkušenosti :)

Odkaz ke komentáři

no jasne zatlacis jede nahoru hned po zdi hop na nej prelist po nem na druhou stranu pak ho prelejzas jeste horem to tak tezky neni uz jsem na horsich vylomeninach je to zaplavny a zrejme pekne dlouhy

edit: kdyz zamacknes a drzis levej analog vrana ti ukaze kudy jsem zapomel napsat

Odkaz ke komentáři

Me tato hra taky nejede kdyz jsem ji vlozil do mechaniky nabidla mi hra misto menu nejaky Update. Tak nevim co s tim paleno na normalni mechanice, projeto abgx autofix na level 3, flash snad Lt 3.0 pri paleni jinych XDG3 her jedou vsechny. Dashboard 2.0.14719.0. Budu vdecny za rady.

No mělo by ti to jít mám taky LT 3.0 a DS 14719 vypálil jsem to ihas mechanikou a šlape to jak hodinky a žádný update jsem neměl

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu