Spajda1 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Procitam to tu uz asi dva dny a nad "flashnutim" psp sem stravil tak 6 hodin a nepodarilo se me to :D posledni vec co jsem udelal, tak ze jsem nahral fw 5.03, ze si dam hen, ale to mi taky neslo.. uz jsem z toho docela zdeptanej tak prosim poradte.. dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Ježiš, kolikrát to tady ještě musím napsat. Na 5.03 HEN se vy*er, ten je v dnešní době naprosto k ničemu, skoro nic na něm nefunguje, je to strašně nestabilní, jak píšeš, tak máš problémy i s nahozením. Kdyby jsi se podíval do tutoriálů, tak tam máš návod jak nahodit 6.20 PRO B10 Permanent (trvá to cca 30 vteřin). Takže si aktualizuj na 6.20 a dej si tam právě ten PRO B10 Permanent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spajda1
Procitam to tu uz asi dva dny a nad "flashnutim" psp sem stravil tak 6 hodin a nepodarilo se me to :D posledni vec co jsem udelal, tak ze jsem nahral fw 5.03, ze si dam hen, ale to mi taky neslo.. uz jsem z toho docela zdeptanej tak prosim poradte..
dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.