Putanek Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Zdravím, prosím Vás mám malej problém s Wii Remotem... Včera jsme koupili novou televizi a jak pustím Wii a zapnu ovladač, reaguje trochu opožděně než normálně, ten pohyb není tak plynulý.... Zkusil sem znova udělat synchronizaci, vypnout, zapnout... no prostě vše co mě napadlo a furt to blbě reaguje... i při hraní Mario Kart.. otočím ovladač doleva nebo doprava a autičko se otočí za necelou sekundu.. Prosim jestli se to někomu stalo a dokazal to spravit napište :) Díkyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nrgpostsk Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Pokud si vymenil televizi tak muze byt problem v ni. Pokud mas starou skus ze starou ci funguje opozdene taky sni (novu odpoj z elektriky), jestli jo neni problem v televizi ale ve wii,nebo ovladaci. Wii komunikuje z ovladacem cez Bluetooth na frekvenci 2,4 Ghz co je take frekvence wifi mohla by to rusit. Ale jeste sem se stim nesetkal. Taky by to mohli delat slabe baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EduardJulina Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Problém je v televizi. Má vysoký input lag.(spoždění vstupu) Vypni všechna vylepšení jako tru motion, super rozlišení, různe mpeg vyhlazování hran a jiné. vše nastav na standartní nebo nejlepší a vypnuto. Taky zkus na televizi zvolit režim Game pokud má. Mě to pomohlo. Jede to z 90% jako na CRT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.