YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2012 Dal bych nekdy tekkena .. Citovat
pitris97 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2012 Hmm tak prvni pokus o dooma 2 byl velice vtipny vseci sme si braly plasmy ale asi po necele hodine to spadlo a taxik me skore 32 ja 25 a frx nejak 3 ale nejsem si 100% jistej jak to bylo Citovat
FxR Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2012 Zabil jsem taxika a pak pokleslo fps a hodilo mi to chybu,kazdopadne diky a dobrou :] Citovat
taxik Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2012 Docela prdel to byla nemyslíte :D? Takhle se to hrálo před 19 lety, akorát ve větším počtu, dneska už ti Bieberové znaj jen Call Of Duty a GTAčka. První "pořádná" 3D hra (wolfík měl taky 3Dčko ale bylo to takové divné a stereotypní-stejné kola, chodby). Někdy to zopakujem :) Citovat
FxR Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2012 Já měl jen 3 killy :D kvůli tomu,že vy jste měli plazmy a BFG,a já jen brokovnici a kulomet :D, a taky jsem vyšel z formy :D Jinak k Homebrew hrám,to jdou všechny,nebo jen Doom ? Napadlo mě že by možná šel Open :D Citovat
taxik Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2012 jak je v tutoriálu tak je jich mnohem víc. Je v compatible listu ještě HALO (quake engine). Zkoušíme Kuroka s pitrisem //kurok nejde. pro server nas vidi, muzem chatovat ale do hry se nedostanem zkusime halo nebo quaka. docela skoda ze nejde kurok ale mam verejnou takze se bez nej snad obejdem Citovat
pitris97 Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2012 jak je v tutoriálu tak je jich mnohem víc. Je v compatible listu ještě HALO (quake engine). Zkoušíme Kuroka s pitrisem//kurok nejde. pro server nas vidi, muzem chatovat ale do hry se nedostanem zkusime halo nebo quaka. docela skoda ze nejde kurok ale mam verejnou takze se bez nej snad obejdem Tjn to je skoda ze to neslo a to halo a quaka me posli a testnem to Citovat
FxR Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2012 Nedáme večer něco ? Stahuju MGS Portable Ops + a konečně jsem si stáhl Skype :D - flippyreaperfp Citovat
pitris97 Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Odesláno Září 1, 2012 Nedáme večer něco ? Stahuju MGS Portable Ops + a konečně jsem si stáhl Skype :D - flippyreaperfp MGS Portable Ops mám taky ale nějak mě to nefungovalo nevím co s tím je. na skype si tě přidávám ok? Citovat
FxR Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Odesláno Září 1, 2012 Okey,já jsem stáhl ISO z ulož.to co mělo jen 800MB (Oproti jiným s 1,6 GB) http://www.uloz.to/xk1Dam2/metal-gear-solid-portable-ops-plus-iso a po spuštění jsem měl akorát černou obrazovku... Citovat
taxik Odesláno Září 1, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 1, 2012 Používej Torrenty a hledej na ThePirateBay :) Citovat
FxR Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Odesláno Září 1, 2012 Torrenty nepoužívám :D ! Použil jsem jen 1,na Fifu 10,teď nechci zasírat starý PC dalším programem Citovat
pitris97 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Odesláno Září 3, 2012 Tak co lidi nikdo nehrajete ??? Ach jo Citovat
FxR Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Odesláno Září 3, 2012 Teď mám problémy s netem,takže nemůžu nic stáhnout :D,dokud nebude zpřístupněné GTA,tak to je o ničem :D Citovat
taxik Odesláno Září 5, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 5, 2012 Ono těch her moc bohužel není :( Takové GTAčko bych si rád zapařil, nebo alespoň FlatOut no Citovat
FxR Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Odesláno Září 5, 2012 No,a já mám teď na takových 14 dní s PSP útrum jelikož jsem je půjčil tátovy do nemocnice :D Citovat
pitris97 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Odesláno Září 5, 2012 No,a já mám teď na takových 14 dní s PSP útrum jelikož jsem je půjčil tátovy do nemocnice :D Tak hlavní je někomu pomoct ne ? :) Mě by to nevadilo Citovat
FxR Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Odesláno Září 5, 2012 No mě to ale nevadí :D,chtěl jsem mu půjčit NTB jenže ten nechtěl,aby ho někdo neukradl Spíš mě vadí ta zas*aná kuna na půdě Citovat
pitris97 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Odesláno Září 5, 2012 Asi bydlíš ve městě co ?? :D My bydlíme u lesa a sousedi měli na půdě i mládata :D Citovat
FxR Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Odesláno Září 5, 2012 Bydlíme na vesnici :D,máma něco slyšela na půd,,myslela si že to je myš ale děda konstatoval že to bude kuna :D . Tak jsme tam nasypali vlasy (ale to prý nepomáhá) a dali rádio,to pomohlo strejcovi a druhýmu strejcovi :D,no a kvůlu rádiu nám nejde signál do TV - Buď to nějak ruší signál (anténu) a nebo je něco s napájením protože tam je asi ulomená vidlice a já jsem to musel přepojit do jiný zásuvky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.