hamsterkocz Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Ahoj chci jsi koupit flash kartu R4 dual-core a proto jse chci zeptat jestli mi nani pujde internetový prohlížeč.Mám nintendo 3DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Chlape, copak ti soukrome zpravy nestaci? Na flashkartach neni internetovy prohlizec (pouze nejaky homebrew, ktery je skoro nepouzitelny) a pokud bys mel DSko, tak je i Opera s pridavnou pameti do slotu 2 (popr. v kombinaci s EZFlash 3in1). Vestaveny internetovy prohlizec ti pujde i bez flashkarty, ale jak uz jsem ti psal, tak nevim, jestli ti bude fungovat, pokud budes mit FW treba 4.2, vyjde 4.3 a flashkartu budes mit fixnutou jen na 4.2... Jde jen o to, jestli ti bude fungovat i kdyz budes mit STARY FW 3DSka a NINTENDO vypusti ven novou verzi (problem treba u SHOPU). EDIT: Jestli chces SHOP a flashkartu, tak musis mit fixnutou flashkartu na posledni FW 3DS. Takze pak popremyslet, jestli zaparit DS hry nebo hry ze SHOPU. U internetu nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Jo díky můžeš to locknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Srpen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 eště dívej http://www.r4isdhc.com/download_white_new/ stáhnu si ten nejnovější kernel a potom je tam ňákej update na nejnovější FW dska tak kam to mám hodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 hm, a co takhle cist? http://bbs.r4isdhc.com/forum.php?mod=viewthread&tid=665&extra= Vseobecne plati - spustim na DSi/3DS flashkartu => muzu si sam provest update na novejsi DSi/3DS FW (tj. provedu fix flashkarty pomoci nejakeho toho souboru od vyrobce, pote muzu provest update FW DSi/3DS) - nespustim na DSi/3DS flashkartu => nemuzu si fixnout kartu = je nefunkcni na novem FW = nezahraju si... hledam nekoho, kdo by mi s fixem pomohl. Jinak bez kernelu se ti flashkarta nenacte = je to system, ve kterem se pak spoustej ROMky a dalsi vychytavky (MP3, filmy, atd). V pripade, ze budes mit 3DS FW 4.2 a nizsi, kartu na tom rozjedes, tak je samozrejme lepsi, kdyz si stahnes i ten update (vcetne kernelu samozrejme), update spustis a tim si fixnes flashkartu na nejnovejsi FW 3DSka (tj. nasledne po fixu muzes updatnout i 3DS)... VSUDE PISU - NEUPDATOVAT FW DSi/3DS, dokud NEVYJDE PATCH/FIX pro danou flashkartu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Srpen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2012 Ok díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hamsterkocz
Ahoj chci jsi koupit flash kartu R4 dual-core a proto jse chci zeptat jestli mi nani pujde internetový prohlížeč.Mám nintendo 3DS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.