=>*SQUITTER*<= Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 Mám dotaz ohledně pc programu, který spustí přes usb na psp custom fw, když se nedaří cfw nahrát např. přes chicken hen přímo v psp. Nevíte, jak se dotyčný soft jmenuje?? Měl jsem ho kdysi dávno nahraný ve starém pc. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2012 A k čemu chceš proboha nahrávat 5.03 Chickhen, když ten už je dávno přes více jak rok a půl překonaný. Je nestabilní, starý, téměř nic na něm z novějších her nefunguje, jsou strašné problémy s nahozením, atd. Radši si aktualizuj na 6.20 a dej si tam 6.20 PRO B10 Permanent či teď nově 6.20 PRO C Permanent (návody najdeš v sekci tutoriály) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
=>*SQUITTER*<=
Mám dotaz ohledně pc programu, který spustí přes usb na psp custom fw, když se nedaří cfw nahrát např. přes chicken hen přímo v psp.
Nevíte, jak se dotyčný soft jmenuje?? Měl jsem ho kdysi dávno nahraný ve starém pc.
Díky moc!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.