Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP E-1004, PSP 3004, PS Vita

Yimejky

Otázka

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať že aký je rozdiel medzi E-1004 a 3004. Chcel by som si totiž to kúpiť PSP a neviem či si kúpiť E-1004 alebo 3004 z bazáru alebo šetriť na PS Vitu. A keď už by ste mi poradili, tak prosím vás, (Ak viete) ako by to bolo s Downgrade-om.

Vopred ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No rozdíl mezi těmito posledními nejnovějšími PSP je velký. PSP E - 1004 je osekanina PSP 3004 takže je těžší a větší, má to jenom monofonní reproduktor, nemá to wi-fi, takže žádný internet a nemá výměnnou baterku. Takže E 1004 bych rozhodně nedoporučoval. No PS Vita zatím není cracklá a asi ještě dlouho nebude, takže by jsi hry musel kupovat a zatím jich stejně ani moc není.

Odkaz ke komentáři

• 0

To wifi by mi vadilo iba čo sa týka Multiplayer hier inak nie...(mám slabší smartfón s wifi) a to že je ťažšia a väčšia beriem ako plus :D tie reproduktory je síce škoda ale ja aj tak väčšinou počúvam cez slúchadla.. ale našiel som jeden obchod kde majú PSP Go na ktorým by som tiež pouvažoval... a dokonca aj PSP 3004 Turquose.. ale samozrejme s cenovým rozdielom GO 1004 cca 100kč.. 1004 a 3004 800kč... ale bohužiaľ obchod je v Česku takže by som musel zase priplatiť za dovoz...

Odkaz ke komentáři

• 0

pokuď je pro tebe 3004 drahé, kup si 2004-to ale najdeš asi pouze bazarově. Je možné ale že narazíš na model s možností unbricku pomocí Pandory, což se dneska obzvlášť cení. 2004 a 3004 není žádný rozdíl krom toho že mají oba jinou obrazovku a 2004 nemá mikrofon

Odkaz ke komentáři

• 0
Ono by to bolo naj kúpiť si 2004 alebo 3004 alebo GO..ale troška sa bojím kupovať z bazáru, a na tejto stránke by som si ťažko niečo kúpil keď som Slovák... a ideálna cena by bola 80€-100€..

No já jedině pouze na aukru. Přes bazoš mám špatné zkušenosti, jeden rus mi poslal zníčenou grafiku a nevrátil mi peníze.... Moje blbost no

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu