xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Když se mi poprvé hra dostala do ruky, řekl jsem si, že ji vyzkouším a uvidím. Po několika minutách hraní jsem se do ní zamiloval, protože je to neuvěřitelně návyková hra, přesto, že jsem ji hrál na joypadu. Co se týče grafiky, je velmi zajímavá, ale ani ji ve hře nestačíte zabírat...pokud teda chcete hrát a vyhrávat :), ve hře je přes 30 písniček od známých i méně známých skupin, které ačkoliv jsou už starší, tak se dají výborně poslouchat a nedalo by se říct že by mi nějaká neseděla. Achievments....jsou co do obtížnosti těžší a poměrně rozmanité, takže pokud je budete chtít získat budete muset splnit pár co-op úkolů. Hratelnost je naprosto úžasná a hra mě zaujala natolik že uvažuju o kytaře(speciální ovladač pro tuto hru) spolu s novým Guitar Hero 3. Hru bych proto zařadil do TOP kategorie majitelů x360. Kdo ji nemá a nehrál opravdu o hodně přišel...95+ % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.marlen Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Ty wo. V jednom dilu south park prave z kytarovyho hrdiny vsem hrablo, takze se nechci stat obeti jako stan a kyle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 Cau, nevite nekdo kde se da na nejakym ceskym eshopu koupit Guitar Hero 3 s kytarou? Nemuzu to nikde sehnat, Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 megami.cz nebo xzone.cz myslim ze jsou to stejny pobocky... Na obou 2199kc...Uzasna cena :) V utery si pro ni jdu...Teda mam a pak ji dostanu na vanoce :) Tesim se moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2007 supr uz mam objednano diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 cau, mne by docela zajimalo zdali nevite jestli vubec se da v cechach sehnat samostatna kytara? nejak sem sam nemohl najit.. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 kronoss:Samotna teda myslim ze neexistuje...Pouze kytara + hra nebo samotna hra... ryder:Neni zac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 A nevíte někdo, kde sehnat pro PS3 s kytarou ? Na gamehouse.cz maj napsáno že kytara se přidává k Wii, ale o PS3 nic... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 8, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 Tady : http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=IGK1000101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 Witku na JRC mam 5% slevu tak pokud to budes obejdnavat od tam tak napis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 romeno: Díks Dragunov: Poď na ICQ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 vubec nikde to nemaj. Nevite kde by to meli na sklade ? nebo na nejakym kamenym obchode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 tak jestli to teda jeste nekdo schanite tak sem to nasel skladem zde : http://xbox-360.surtep.cz/hry/guitar-hero-iii-kytara/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 tak zase nic do vanoc to asi nesezenu :(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedy Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Tak je někdo šťastným majitelem téhle hry? na www.guitarhero.com jsem založil "Tour Group" Czech Heroes ( http://www.guitarhero.com/tour_groups/217440 ), tak jestli tam máte profil, tak sem s ním ať vás můžu nainvitovat a můžem porovnat svoje výsledky Smile Mimochodem můj profil je zde: http://www.guitarhero.com/accounts/22165 Bohužel PS3 verze trpí nemilým neduhem, kdy při použití střídavého trsání (nahoru-dolu) to občas nezaregistruje "trsnutí"... zatím sem kapku rozladěn, ale vypadá to na softwarovou chybu, tak to snad opraví nějakým patchem... v menu PS3 "trasání" funguje v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 ja ma spis problem hru sehnat na xbox 360 s kytarou nevite nekdo kde schanim to uz asi mesic a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 a jak se dají přeprogramovat tlačítka podle barev aby se to mačkalo taky podle barev tlačítek?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futaman Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 Jo nevíte někdo jestli je možné připojit kytaru ze hry GH2 na GH3 ? A tedy i opačně pokud budu mít kytaru z GH3, půjde připojit na GH2 ? Každou hru dělala na X360 jiná firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinc.No.6 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Jo nevíte někdo jestli je možné připojit kytaru ze hry GH2 na GH3 ?A tedy i opačně pokud budu mít kytaru z GH3, půjde připojit na GH2 ? Každou hru dělala na X360 jiná firma. Ano, jde to. Mělo by to být komplet kompatibilní, já mám vyzkoušeno pouze kytaru z GHII a ta funguje na oba díly i na pc verzi GHIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 to Vinc.No6 jak je to prosimtě s těma tlačítkama podle barev?jde to změnit?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinc.No.6 Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 to Vinc.No6 jak je to prosimtě s těma tlačítkama podle barev?jde to změnit?dík Jaksi nechápu na co se ptáš. Pokud mluvíme o kytaře tak tam samozřejmě barvy tlačítek odpovídají barvám "notiček", stejně tak jako jejich seřazení (zleva doprava). Pokud mluvíme o klasickém ovladači tak tam jsou tlačítka rozestavena asi v jediném možném způsobu (nedovedu si představit, že by to fungovalo i jinak - některé "akordy" by bylo na face buttons asi nemožné zahrát/efektivně střídat) a žádná možnost změny ve hře není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 a co mám tedy mačkat na gamepadu?Mačkám to podle barev na gamepadu a pořád nemůžu udělat první písen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinc.No.6 Odesláno Únor 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2008 Aha takhle - moje dívka to se mnou hraje na gamepadu. Je to seřazený podle pozic, ne barev, čili zleva doprava: zelená - LT červená - LB žlutá - RB modrá - RT hnědá - A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 nevíte jestli kytara k pc funguje i na x360 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 nevíte jestli kytara k pc funguje i na x360 ? nekde sem slysel ze jo ale nejsem si uplne jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.